Redusert pris! Restsalg: LEDlife 4W LED pære - Karbon filamenter, dimbar, mattert, A60, E27 ledlife

Restsalg: LEDlife 4W LED pære
Karbon filamenter, dimbar, mattert, A60, E27

Kompakt dimbar kronepære som direkte erstatter tradisjonelle kronepærer på 40 W.

Med filament-LED og mattert glass som gir et utseende som minner om tradisjonelle kronepærer og samtidig ikke skjærer i øynene.Beskrivelse av LEDlife 4W LED pære

LEDlife 4W LED pære er en energieffektiv erstatning for en 40W vanlig pære. Med en stor E27 fatning og mulighet for tilkobling til en 230V strømkilde, er denne LED-pæren en ideell løsning for belysning i hjemmet eller på kontoret.

Lysstyrken på 400 lumen og en høy lysspredning på 300 grader sørger for en jevn fordeling av lyset, noe som gjør det ideelt for rom hvor godt spredt lys er nødvendig. En høy RA-verdi på 80-85 garanterer høy lyskvalitet som viser farger på en naturlig og autentisk måte.

Denne LED-pæren er også dimbar, noe som gir deg muligheten til å justere lysstyrken etter behov og skape forskjellige atmosfærer.

Fargetonen på lyset er varm hvit (2700K), noe som bidrar til å skape en avslappende og koselig atmosfære. Det varme lyset er perfekt for rom hvor du ønsker å skape en behagelig og innbydende stemning.

Med dimensjonene 107 x Ø60 mm, passer denne LED-pæren godt inn i de fleste lamper og armaturer. Den kompakte størrelsen gjør den enkel å installere og bruke.

LEDlife 4W LED pære med karbon filament er et pålitelig og energieffektivt alternativ som gir deg både godt lys og lavt energiforbruk. Med en kombinasjon av høy lyskvalitet, dimbar funksjonalitet og en varm fargetone, er denne LED-pæren et utmerket valg for dine belysningsbehov.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

-30%

131,00 kr inkl. mva.

91,70 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
Lysstyrke400 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Erstatt40w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde107 mm.
Diameter60 mm.
MaterialeGlass