Restsalg: LEDlife 12W LED arbeidslys/ekstralys
Bil, lastebil, traktor, trailer, 8° strålevinkel, IP67 vanntett, 10-30V

LL.work.12HL.spot

Arbeidslys/ekstralys 12W.

Bil, Lastebil, Båt, Tilhenger, Utrykningskjøretøyer og innredning av kjøretøy.

Lys farge: kald hvit, 6000K

IP67-Godkjent.

DT/DTP kabel.Produktbeskrivelse:

LEDlife 12W LED arbeidslys/ekstralys er et kraftig lys tilpasset bruk på biler, lastebiler, traktorer, trailere og lignende kjøretøy. Dette lyset har en smal strålevinkel på 8°, noe som gir en fokusert og lang rekkevidde av lys.

Med en effekt på 12W og en lysstyrke på 1080 lumen, sikrer LEDlife arbeidslys at du har optimal belysning i ulike arbeidssituasjoner. Enten det er i mørket, dårlig vær eller på dårlig opplyste områder, vil dette lyset hjelpe deg med å se klart og tydelig.

En av de fordeler LEDlife 12W LED arbeidslys har, er dens IP67-klassifisering. Dette betyr at lyset er vanntett og beskyttet mot støv og annen forurensning. Selv om det er regn eller sprut, trenger du ikke å bekymre deg for at lyset skal bli skadet. Vær imidlertid oppmerksom på at den ikke er konstruert for å være under vann i lengre tid.

Dette arbeidslyset har en integrert lyskilde, som betyr at du ikke trenger å kjøpe eller bytte ut pærer. Det er også enkelt å installere med sin universelle tilkobling som krever en 12-24V strømkilde.

Med sine dimensjoner på 81 x 85 x 76 mm, er LEDlife 12W LED arbeidslys kompakt og enkel å plassere på kjøretøyet. Det er også laget av slitesterkt materiale som sikrer langvarig bruk og beskyttelse mot påvirkninger fra omgivelsene.

Sørg for å ha riktig belysning under arbeidet ditt med LEDlife 12W LED arbeidslys/ekstralys for bil, lastebil, traktor, trailer og andre kjøretøyer.

Mer informasjon

-35%

660,00 kr inkl. mva.

429,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeKald hvit
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarNei
Lysstyrke1080 lumens
Forbruk og spenning
Forbruk12w
Spenning12-24v
Dimensjoner
Høyde85 mm.
Bredde81 mm.
Dybde76 mm.
MaterialeAluminium+PC