48W LED arbeidslys
Bil, lastebil, traktor, trailer, utrykningskjøretøyer, kald hvit, 12V / 24V

Work.48W.cw

Arbeidslys/ekstralys 48W.

Bil, Lastebil, Båt, Tilhenger, Utrykningskjøretøyer og innredning av kjøretøy.

Lys farge: kald hvit, 6000K48W LED arbeidslys, Bil, lastebil, traktor, trailer, utrykningskjøretøyer, kald hvit, 12V / 24V

Dette 48W LED arbeidslyset er et kraftig alternativ til tradisjonelle lyskilder med en lysstyrke på hele 6240 lumen. Det er spesialdesignet for bruk i bil, lastebil, traktor, trailer og utrykningskjøretøyer. Med sin kraftige lyskilde på 48W kan det erstatte en tradisjonell 300W lyskilde, noe som betyr at det gir et sterkt og klart lys, samtidig som det er energieffektivt.

Dette arbeidslyset har en kald hvit fargetone, som gir et klart og sterkt lys som skaper god synlighet selv under dårlige lysforhold. Det er ideelt for å skape en trygg og sikker arbeidsmiljø, spesielt for kjøretøy som brukes under dårlige værforhold eller i mørket.

For å kunne brukes i kjøretøy, må dette arbeidslyset kobles til en 12V-24V strømforsyning. Det er kompatibelt med de fleste kjøretøy som har denne spenningen. Dimensjonene på dette arbeidslyset er 105 x 85 x 18 mm, noe som gjør det enkelt å montere og installere på kjøretøyet.

Dette arbeidslyset er utstyrt med en integrert lyskilde, som betyr at det ikke er behov for ekstra pærer eller lyskilder. Det har også en fokusert lysstråle på 30 grader, noe som sikrer et kontrollert og presist lys på ønsket område. Dette er spesielt nyttig i arbeidssituasjoner hvor det er behov for sterkt lys, for eksempel ved arbeid med reparasjoner, konstruksjon eller redningsoperasjoner.

Dette arbeidslyset har en IP67-klassifisering, noe som betyr at det er vannbestandig og tåler tøffe værforhold. Det kan motstå regn og fuktighet uten å bli skadet. Men det må ikke være under vann i lengre tid, da det ikke er helt vanntett. Dette gjør det ideelt for bruk utendørs og i krevende arbeidsmiljøer.

Samlet sett er dette 48W LED arbeidslyset en pålitelig og effektiv løsning for kjøretøy som trenger sterkt og klart lys. Med sin kraftige lysstyrke på 6240 lumen og en fokusert lysstråle på 30 grader, sikrer det god synlighet og kontrollert belysning i arbeidssituasjoner. Med sin IP67-klassifisering er det også holdbart og tåler tøffe værforhold. Dette arbeidslyset er et must-have for alle som trenger pålitelig lyskilde til sine kjøretøy.

Mer informasjon

280,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeKald hvit
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarNei
Lysstyrke6240 lumens
Spredning30 grader
Forbruk og spenning
Forbruk48w
Erstatt300w
Spenning12V-24V
Dimensjoner
Høyde85 mm.
Bredde105 mm.
Dybde18 mm.