15W LED arbeidslys
Bil, lastebil, traktor, trailer, utrykningskjøretøyer, kald hvit, 12V / 24V

Work.15W.cw

Arbeidslys/ekstralys 15W.

Bil, Lastebil, Båt, Tilhenger, Utrykningskjøretøyer og innredning av kjøretøy.

Lys farge: kald hvit, 6000K

IP67 godkjenntIntroduserer vi 15W LED arbeidslys - en kraftig og energieffektiv arbeidslys som er designet for å gi et sterkt og klart lys for alle dine behov. Med en imponerende effekt på 15 watt, erstatter denne LED-lyskilden en tradisjonell lyskilde på hele 95 watt, noe som gir deg en enorm besparelse på strømregningen.


For å sikre optimal ytelse, må dette arbeidslyset kobles til en 12V-24V strømforsyning, som gir en jevn og stabil strømforsyning til lyskilden. Dette gir deg en pålitelig lyskilde som gir deg nøyaktig det du trenger, når du trenger det.


Med en lysstyrke på imponerende 950 lumen, gir dette arbeidslyset et kraftig og klart lys, som er perfekt for arbeidsområder som trenger høy belysning, selv i mørke omgivelser. Med en fokusert lysstråle på 30 grader, er dette arbeidslyset ideelt for å gi et kontrollert lys, som sikrer at du kan se alt du trenger å se, uten å spre lyset unødvendig.


Dette arbeidslyset er også IP67-vannbestandig, noe som betyr at det kan motstå vannsprut og regn, men det kan ikke være under vann i lengre tid. Dette gjør det perfekt for bruk i utendørs miljøer, som f.eks. på byggeplasser og i landbruket.


Med en integrert lyskilde, er dette arbeidslyset enkelt å installere og bruke. Du trenger ikke å bekymre deg for å bytte ut lyskilder, noe som gjør dette til en praktisk og økonomisk løsning for dine belysningsbehov.


Kort sagt, 15W LED arbeidslys er den perfekte løsningen for alle som trenger sterkt og klart lys i arbeidsområder. Med sin høye effekt, fokuserte lys og vannbestandighet, er dette arbeidslyset ideelt for alle som ønsker å få jobben gjort på en effektiv og økonomisk måte.

Mer informasjon

400,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarNei
Lysstyrke950 lumens
Spredning30 grader
Forbruk og spenning
Forbruk15w
Erstatt95w
Spenning12V-24V
Dimensjoner