15W LED arbeidslys
Bil, lastebil, traktor, trailer, utrykningskjøretøyer, kald hvit, 12V / 24V

Work.15W.cw

Arbeidslys/ekstralys 15W.

Bil, Lastebil, Båt, Tilhenger, Utrykningskjøretøyer og innredning av kjøretøy.

Lys farge: kald hvit, 6000K

IP67 godkjenntLED arbeidslys for bil, lastebil, traktor, trailer og utrykningskjøretøyer

Dette LED arbeidslyset er spesielt designet for kjøretøy som trenger ekstra lysstyrke og sikkerhet under arbeid eller kjøring på veien. Med 15W LED erstatter dette lyset en tradisjonell 95W lyskilde, noe som gjør det til et energieffektivt valg.

Dette produktet må kobles til en 12V-24V strømkilde, noe som gjør det kompatibelt med de fleste kjøretøy. Ved å tilkoble arbeidslyset til kjøretøyets strømkilde, kan du nyte det sterke og klare lyset når som helst.

Med en lysstyrke på imponerende 950 lumen, gir dette arbeidslyset en imponerende mengde lys som hjelper deg med å se klart og tydelig under arbeid. Lyset har en fokusert spredningsvinkel på 30 grader, noe som sikrer et kontrollert lys og minimale blendingsproblemer.

Med en IP67-klassifisering er dette arbeidslyset vannbestandig og tåler tøffe værforhold og tøff håndtering. Lyset er bygget for å vare, og vil kunne takle røff bruk og støt. Det er viktig å merke seg at selv om lyset er vannbestandig, kan det ikke være under vann i lengre tid da dette kan skade enheten.

Dette LED arbeidslyset kommer med en integrert lyskilde, noe som eliminerer behovet for ekstra pærer eller lyskilder. Dette gjør det enkelt å installere og bruke, og gir deg en enkel og rask løsning for forbedret belysning på kjøretøyet ditt.

Enten du trenger ekstra lys under bil- eller traktorarbeid, sikkerhetsbelysning på lastebilen eller på et utrykningskjøretøy, gir dette LED arbeidslyset en pålitelig og effektiv lyskilde. Med sin energieffektivitet og holdbarhet er det et flott tillegg til enhver kjøretøy flåte.

Mer informasjon

400,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarNei
Lysstyrke950 lumens
Spredning30 grader
Forbruk og spenning
Forbruk15w
Erstatt95w
Spenning12V-24V
Dimensjoner