Redusert pris! Restsalg: 9W LED arbeidslys - Bil, lastebil, traktor, trailer, utrykningskjøretøyer, kald hvit, 12V / 24V

Restsalg: 9W LED arbeidslys
Bil, lastebil, traktor, trailer, utrykningskjøretøyer, kald hvit, 12V / 24V

Work.9W.cw

Arbeidslys/ekstralys 9W.

Bil, Lastebil, Båt, Tilhenger, Utrykningskjøretøyer og innredning av kjøretøy.

Lys farge: kald hvit, 6000K

IP67-Godkjent.Effektivt LED arbeidslys for bil, lastebil, traktor, trailer og utrykningskjøretøyer

Dette 9W LED arbeidslyset er spesielt designet for å oppfylle behovene til kjøretøyer som bil, lastebil, traktor, trailer og utrykningskjøretøyer. Med sin kraftige effekt på 9 watt gir dette arbeidslyset deg den lysstyrken du trenger for å holde deg trygg og effektiv på veien, uansett værforhold.

For å sikre enkel installasjon kan dette arbeidslyset kobles til en 12V eller 24V strømforsyning. Dette gjør det kompatibelt med en rekke kjøretøyer og gir deg fleksibiliteten du trenger. Med sin integrerte lyskilde er det ingen behov for ekstra pærer eller lyskilder.

Med en lysstyrke på 600 lumen og et fokusert lys på 30 grader, gir dette arbeidslyset deg et sterkt og kontrollert lys. Uansett om du trenger lys på nær eller lang avstand, vil dette lyset levere klart og pålitelig lys for å hjelpe deg med å utføre oppgavene dine.

Med dimensjoner på 83 x 87 x 51 mm er dette arbeidslyset kompakt og enkelt å montere på kjøretøyet ditt. Den robuste konstruksjonen sikrer at det tåler tøffe forhold på veien, og den IP67-klassifiserte vannbestandigheten betyr at det beskytter mot inntrenging av vann. Men vær oppmerksom på at det ikke bør være under vann i lengre tid.

Dette kaldhvite arbeidslyset er en pålitelig løsning for å forbedre synligheten og sikkerheten på veien. Enten du trenger ekstra lys for arbeid eller sikkerhet, vil dette LED arbeidslyset gi deg den lysstyrken du trenger.

Mer informasjon

-40%

271,00 kr inkl. mva.

162,60 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeKald hvit
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarNei
Lysstyrke600 lumens
Spredning30 grader
Forbruk og spenning
Forbruk9w
Spenning12V-24V
Dimensjoner
Høyde87 mm.
Bredde83 mm.
Dybde51 mm.