Restsalg: LEDlife svart skinnespot 28W
Flicker free, Citizen LED, RA90, 3-faset

Elegant 95 lm / W LED-skinnepot for 3-fasers skinnesystem med dunboks langs skinnen.

Lysstyrke: 2700 lumen.

Passer standard 3-fasede (4-tråds) skinner og IKEA Skeninge..Detaljert beskrivelse av LEDlife svart skinnespot 28W

LEDlife svart skinnespot er en kraftig og energieffektiv belysningsløsning som er ideell for både hjemme- og kommersiell bruk. Med sine 28 watt erstatter den en tradisjonell 85 watt lyskilde, noe som resulterer i betydelige energibesparelser.

Dette produktet må kobles til en 230V strømforsyning, noe som gjør installasjonen enkel og praktisk. Med en lysstyrke på 2700 lumen sikrer LEDlife svart skinnespot et sterkt og klart lys som effektivt lyser opp ethvert rom eller område det brukes i.

Det som virkelig skiller denne belysningsløsningen er dens ekstra høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 90-95, garanterer den en levende og naturlig belysning som fremhever og viser alle farger vakkert og sprudlende. Denne lyskvaliteten er tilstrekkelig for selv de mest krevende situasjoner, og sikrer at farger og detaljer fremstår nøyaktig og tydelig.

LEDlife svart skinnespot tilbyr muligheten for å velge mellom dimbar og ikke dimbar variant. Enten du ønsker å tilpasse lysstyrken etter behov, eller foretrekker en fast lysstyrke, har du valget med dette produktet. Dimbarheten gir deg også muligheten til å skape forskjellige atmosfærer og stemninger i rommet.

En annen viktig funksjon som LEDlife svart skinnespot tilbyr er flicker free teknologi. Dette innebærer at lampen ikke flimrer eller vibrerer, noe som gjør den egnet for dyr og mennesker som er sensitive for flimmer. Den er også ideell for bruk i forbindelse med foto- og videoopptak, da flimmerfritt lys gir jevne og klare bilder og opptak.

Med bruk av LED av høyeste kvalitet sikrer LEDlife svart skinnespot en lang og pålitelig driftstid på opptil 50 000 timer. Selv etter mange timers bruk vil det være minimal reduksjon i lysstyrken. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan du forvente at dette produktet vil vare lenge.

LEDlife svart skinnespot gir deg også valget mellom to fargevarianter: varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). Varm hvit farge skaper en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for rom hvor man ønsker å nyte det varme lyset som skaper en koselig følelse. Nøytral hvit farge derimot, tilbyr det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset inneholder ingen blå eller gule toner, noe som gjør at opplyste motiver virker helt naturlige og nøyaktige i fargegjengivelse.

Med dimensjonene 155 x Ø80 mm er LEDlife svart skinnespot kompakt og passer enkelt inn i forskjellige rom og miljøer. Den har en integrert lyskilde, noe som gjør at du ikke trenger å kjøpe separat lyskilde. Med sitt moderne og stilfulle design vil den også være en elegant tillegg til ethvert interiør.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Populære tilleggskjøp:
- Bikubegitter til LEDlife 28W skinnespots

Mer informasjon

-30%

1 054,00 kr inkl. mva.

737,80 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar
  • Dimbar
  • 38°
  • 60°
  • Svart

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke2700 lumens
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk28w
Erstatt85w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Bredde155 mm.
Diameter80 mm.