V-Tac 7W LED hagelampe
Svart, med spyd og fot, IP65, 230V

Nydelig svart 7W LED hagelampe.

Tilbyr vakker belysning langs innkjørsler, hagestier, parkområder, etc.

Materiale: Pulverlakkert aluminium.V-Tac 7W LED hagelampe er en fantastisk belysningsløsning som vil forvandle hagen din til et magisk sted. Med en effekt på 7W og behov for å kobles til 230V forsyning, er denne hagelampen enkel å montere og bruke. Men det er ikke bare effektiviteten som gjør dette produktet så spesielt. V-Tac 7W LED hagelampe har en lysstyrke på 420 lumen og en høy lysspredning på 100 grader, noe som gir en jevn fordeling av lyset. Med denne lampen vil du kunne nyte et lyst og klart lys som vil lyse opp hagen din perfekt.


En annen fordel med V-Tac 7W LED hagelampe er den høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og vil gi deg en perfekt belysning for alle anledninger.


V-Tac 7W LED hagelampe er utstyrt med Samsung LED chip og kommer med en 3 års produsent garanti, som gir deg trygghet og sikkerhet om at produktet vil vare i lang tid. Du kan velge mellom to forskjellige fargetoner: Varm hvit (3000K) og Nøytral hvit (4000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral fargetone, på den annen side, gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.


V-Tac 7W LED hagelampe har en dimensjon på 71 x Ø200 mm og er IP65-sertifisert. Dette betyr at den kan brukes utendørs, motstå vannsprut og regn. Med integrert lyskilde er denne hagelampen enkel å montere og bruke, og vil gi deg den perfekte belysningen for hagen din. Så hvis du vil forvandle hagen din til et magisk sted, er V-Tac 7W LED hagelampe det perfekte produktet for deg.


Dokumenter og attester:
- Instruction Manual

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

663,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar
  • Svart

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke420 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk7w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 100-240V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde71 mm.
Diameter200 mm.
MaterialeAluminium