V-Tac RGB LED kule
Oppladbart, med fjernkontroll, Ø30 cm

VT-7803

Super smart LED-ball.

Den er oppladbar og farge kan endres ved å bruke den medfølgende fjernkontrollen.

Kan kjøre kontinuerlig med strømtilkobling eller 6-8 timer på en lading. Full lading tar 6 timer.

Det er mulig å dempe lysstyrken med fjernkontrollen.

Den er laget av hardplast og passer perfekt til hagen eller uteplassen.

Kan brukes i kombinasjon med de andre ballene for å skape fascinerende dekorasjon.Produktbeskrivelse

Denne V-Tac RGB LED-kulen er en flott og allsidig lyskilde som er ideell for både innendørs og utendørs bruk. Med en diameter på 30 cm tilbyr den et imponerende lys og kan brukes som et dekorativt element i ethvert rom eller uteplass.

Dette produktet har en effekt på 0.5W og en lysstyrke på 18 lumen. Det betyr at den produserer et mykt og behagelig lys som ikke blinder, men likevel gir tilstrekkelig belysning.

En av de store fordelene med denne LED-kulen er at den kan dimmes, noe som gjør det mulig å justere lysstyrken etter behov og atmosfære. Med den medfølgende fjernkontrollen kan du enkelt velge mellom ulike farger og lysmodi.

Med dimensjoner på 300 x 300 x 290 x Ø50 mm har denne kula en kompakt størrelse som gjør den enkel å plassere hvor som helst. Du kan ha den på et bord, henge den opp eller til og med bruke den som en del av en annen dekorasjon.

Denne V-Tac LED-kulen har en IP67-sertifisering, noe som betyr at den er vannbestandig og tåler regn og fuktighet. Det er viktig å merke seg at den ikke er ment å være under vann i lengre tid, så du må unngå å senke den ned i vann.

Produktet har en integrert lyskilde, noe som betyr at du ikke trenger å kjøpe ekstra lyskilder eller pærer. Den er også oppladbar, noe som gjør den praktisk å bruke uten å være avhengig av ledninger eller batterier.

Med sin stilige design og lysende effekt vil denne V-Tac RGB LED-kulen være en flott tillegg til ethvert rom eller utemiljø. Enten du vil ha en myk og avslappende atmosfære eller en fargerik og livlig atmosfære, kan denne kula tilpasses dine behov og preferanser.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

803,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 9-11 dager


Dataark

Lys
LysfargeRGB
DimbarJa
Lysstyrke18 lumens
Forbruk og spenning
Forbruk0.5w
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde300 mm.
Bredde300 mm.
Dybde290 mm.
Diameter50 mm.