V-Tac 50W LED gatelys
Samsung LED chip, IP65, 120lm/w

Til belysning av bygninger, parker, veje, gater, lekeplasser, lysløyper, parkeringsplass, oppkjørselen, gården, privat vei, hoppbakker eller slalombakker.

120lm/w.

Passer 60mm rørV-Tac 50W LED gatelys er det perfekte valget for deg som ønsker å oppgradere belysningen i din utendørsområde. Med en imponerende effekt på 50W, erstatter dette gatelyset en tradisjonell lyskilde på hele 450W! Dette gir deg en betydelig besparelse i strømregningen, samtidig som du får en langt mer effektiv belysning.


Med en lysstyrke på hele 6000 lumen og en høy lysspredning på 110 grader, gir dette gatelyset en jevn fordeling av lyset. Dette gjør det perfekt for å belyse store områder som parkeringsplasser, gangveier og andre utendørsområder. Med Samsung LED chip og 5 års produsent garanti, kan du være sikker på at du får en høykvalitets lyskilde som vil vare i mange år fremover.


Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Dette betyr at du kan være sikker på at dette gatelyset vil gi deg en effektiv og pålitelig belysning i mange år fremover. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang leve tid.


Når det kommer til fargetone på lyset, har du valget mellom 2 forskjellige fargetoner: Nøytral hvit (4000K) og Kald hvit (6400K). Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige. Kald hvit gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Denne fargen brukes sjelden i Skandinavia, men er populær til lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.


Med dimensjoner på 170 x 435 mm, er dette gatelyset kompakt og enkelt å montere. Det har også en IP65-klassifisering, som betyr at det kan brukes utendørs, motstå vannsprut og regn. Med integrert lyskilde, trenger du ikke å bekymre deg for å bytte lyskilde når den går tom.


Alt i alt er V-Tac 50W LED gatelys et høykvalitetsprodukt som vil gi deg en effektiv og pålitelig belysning i mange år fremover. Med en imponerende effekt, høy lysstyrke og valgmuligheter for fargetone, er dette gatelyset det perfekte valget for deg som ønsker å oppgradere belysningen i ditt utendørsområde.


Dokumenter og attester:
- Lm-80
- Ies
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

1 013,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6400K
DimbarNei
Lysstyrke6000 lumens
Spredning110 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk50w
Erstatt450w
SpenningsintervallAC:85-265V, 50/60Hz
EnergiklasseD (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde435 mm.
Bredde170 mm.
MaterialeAluminium