V-Tac 30W LED gatelys
Samsung LED chip, Ø45mm, IP65, 78lm/w

Til belysning av bygninger, parker, veje, gater, lekeplasser, lysløyper, parkeringsplass, oppkjørselen, gården, privat vei, hoppbakker eller slalombakker.Produktbeskrivelse:

Det V-Tac 30W LED gatelyset er et energieffektivt utendørs lys med høy lysstyrke og kvalitet. Med en effekt på 30W og en lysstyrke på 2350 lumen, gir dette gatelyset god belysning for ulike formål.

En av de fremragende egenskapene ved dette gatelyset er den høye lysspredningen på 110 grader. Dette sikrer en jevn fordeling av lyset, og lyskilden vil dekke et bredt område med god belysning.

Lyskvaliteten er en viktig faktor for å skape et naturlig og vakkert lys. Med en RA-verdi på 80-85, gir dette gatelyset en god lyskvalitet som viser alle farger på en genuin måte. Uansett behov, vil dette gatelyset oppfylle de fleste krav og forventninger til lyskvalitet.

V-Tac 30W LED gatelys bruker Samsung LED chip, som er kjent for sin høy kvalitet og pålitelighet. Denne LED-chipen sikrer en lang og sikker driftstid på opp til 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrken over tid. Dette produktet leveres også med en produsentgaranti på 3 år, som gir ekstra trygghet for kundene.

Med dimensjoner på 302 x 130 x 66 mm og en hul størrelse på 45 mm, er dette gatelyset passende for ulike bruksområder. Det kan brukes utendørs, takket være den høye IP65-ratingen, som betyr at det er beskyttet mot vannsprut og regn.

Gatelyset har også en nøytral hvit fargetone (4000K), som gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Med denne fargetonen vil opplyste områder se naturlige ut uten blå eller gule toner.

Med integrert lyskilde og en kombinasjon av profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan dette V-Tac 30W LED gatelyset forventes å ha en lang levetid og gi pålitelig belysning i mange år fremover.


Dokumenter og attester:
- Ies
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

527,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke2350 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk30w
SpenningsintervallAC:85-265V, 50/60Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde130 mm.
Bredde302 mm.
Dybde66 mm.
Hullstørrelse45 mm.
MaterialeAluminium