Lifud 30W 1-10V dimbar LED driver
0/1-10V interface, 400mA-750mA, 9-42V, flicker free

Lifud.LF-AAA030B
Lifud 30W 1-10V dimbar LED driver er en kraftig og pålitelig enhet som er spesielt designet for å gi deg full kontroll over belysningen i ditt hjem eller arbeidsplass. Med en effekt på 30W er denne LED-driveren perfekt for å levere lys til store områder, og kan enkelt kobles til en 230V strømkilde for å gi deg en konstant og stabil strømtilførsel.


En av de største fordelene ved Lifud 30W 1-10V dimbar LED driver er dens evne til å bli dimmet via et 0/1-10V signal. Dette betyr at du kan justere lysstyrken etter dine behov og preferanser, noe som gir deg full fleksibilitet til å skape den perfekte atmosfæren i ethvert rom.


En annen flott funksjon av denne LED-driveren er dens 5-års produsentgaranti. Dette betyr at du kan kjøpe med tillit, vel vitende om at enheten er bygget for å vare og at du vil ha støtte dersom det skulle oppstå problemer.


En av de mest imponerende egenskapene til Lifud 30W 1-10V dimbar LED driver er dens flicker-free teknologi. Dette betyr at enheten ikke flimrer eller vibrerer når den er i drift, noe som gjør det ideelt for bruk i situasjoner der dyr og mennesker er følsomme for flimmer. Denne funksjonen er også viktig for foto- og videoopptak, da det sikrer en jevn og konsekvent belysning uten uønskede effekter.


Med dimensjoner på 46 x 27 x 141 mm er Lifud 30W 1-10V dimbar LED driver en kompakt og bærbar enhet som enkelt kan monteres på veggen eller plasseres på en hylle. Den har en IP20-klassifisering, som betyr at den ikke er vannbestandig. Dette gjør det viktig å sørge for at enheten ikke eksponeres for fuktighet eller vannsprut.


Alt i alt er Lifud 30W 1-10V dimbar LED driver en utmerket enhet som gir deg full kontroll over belysningen i ethvert rom. Med sin kraftige ytelse, dimmefunksjon, produsentgaranti og flicker-free teknologi, er dette en LED-driver som du kan stole på for å gi deg en jevn og konsekvent belysning i mange år fremover.


Dokumenter og attester:
- Datasheet

Mer informasjon

337,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarJa, 1-10V
Forbruk og spenning
Forbruk30w
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde27 mm.
Bredde46 mm.
Dybde141 mm.
MaterialeABS Plast