Lifud 20W dimbar LED driver
Triac faseavsnittdimmer, 400mA-550mA, 25-40V, flicker free

Lifud.LF-GDE020YG

Lifud 20W dimbar LED driver er en effektiv og pålitelig strømforsyning som tillater deg å regulere lysstyrken på dine LED-lamper.

Det er både hensiktsmessig og energieffektivt, slik at du trygt kan dimme belysningen uten å måtte bekymre deg for energiforbruket.

Driver er utstyrt med 230V-strømforsyning og er uunnværlig for å sikre korrekt drift for LED-lamper.

Dette gjør det mulig å dimme LED-lamper til ønsket lysstyrke.

Driver er også utstyrt med en flicker free-teknologi som gjør det trygt å bruke den sammen med foto- og videoopptak og er også trygt for dyre og mennesker som er følsomme for flimmer.

Lifud 20W dimbar LED driver har kompakte mål, på 46 x 31 x 117 mm, som gjør det enkelt å integrere den i eksisterende systemer.

Denne driver er ikke vannbestandig (IP20), men tilbyr en 5 års produsentgaranti, noe som garanterer at den vil fungere som forventet.Produktbeskrivelse

Denne dimbare LED-driveren fra Lifud er ideell for både dyr og mennesker som er følsomme for flimmer. Med en effekt på 20W kan den enkelt kobles til en 230V strømkilde. Denne driveren er spesielt egnet for bruk i sammenheng med foto- og videoopptak, da den sikrer et flicker-free lys.

Med sine dimensjoner på 46 x 31 x 117 mm er denne LED-driveren kompakt og enkel å installere. Den har en triac-fasedimmer, noe som betyr at du kan enkelt justere lysstyrken etter behov. Denne funksjonen gjør det mulig å skape den perfekte atmosfæren i ethvert rom.

Denne driveren er også IP20-klassifisert, noe som betyr at den ikke er vannbestandig og bør ikke brukes i fuktige omgivelser. Med en produsentgaranti på 5 år kan du være trygg på at dette produktet er av høy kvalitet og vil vare i lang tid.

For de som er opptatt av kvalitet og pålitelighet, er denne Lifud 20W dimbare LED-driveren et flott valg. Den gir en jevn og flimmerfri lysopplevelse, samtidig som den kan dimmes etter behov. Uansett om du trenger dette produktet til hjemmet ditt eller til profesjonell bruk, vil det oppfylle dine behov og forventninger.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

223,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarJa
Forbruk og spenning
Forbruk20w
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde31 mm.
Bredde46 mm.
Dybde117 mm.
MaterialeABS Plast