Lifud 20W dimbar LED driver
Triac faseavsnittdimmer, 400mA-550mA, 25-40V, flicker free

Lifud.LF-GDE020YG
Lifud 20W dimbar LED driver er et kraftig og pålitelig produkt som er spesielt designet for å gi deg en optimal belysningsopplevelse. Med en effekt på 20W, er denne LED driveren ideell for å drive en rekke LED-lys, fra små til store, og gir en jevn og stabil strømforsyning.


For å sikre at du får den beste belysningen, må Lifud 20W dimbar LED driver kobles til en 230V strømkilde. Dette gir deg en høy grad av fleksibilitet og gjør det mulig for deg å bruke produktet på en rekke forskjellige steder, fra hjemmet ditt til kontoret ditt eller butikken din.


En av de største fordelene med Lifud 20W dimbar LED driver er at den kan dimmes. Dette gir deg full kontroll over belysningsnivået og gjør det mulig for deg å tilpasse lyset etter dine behov og ønsker. Enten du trenger mykt og dempet lys for avslapping eller sterkt og klart lys for arbeid, har denne LED driveren alle funksjonene du trenger.


Med en 5 års produsent garanti, kan du være trygg på at Lifud 20W dimbar LED driver vil vare lenge og gi deg en pålitelig strømforsyning gjennom hele levetiden. Dette gjør produktet til et solid og pålitelig valg for alle som trenger en pålitelig og holdbar LED driver.


En annen viktig fordel med Lifud 20W dimbar LED driver er at den er flicker free. Dette betyr at den ikke flimrer eller vibrerer, noe som gjør den perfekt for dyr og mennesker som er følsomme for flimmer. I tillegg er den ideell for bruk i forbindelse med foto- og videoopptak, ettersom den gir en jevn og stabil lyskilde.


Med dimensjoner på 46 x 31 x 117 mm, har Lifud 20W dimbar LED driver en kompakt og plassbesparende design. Den er også IP20-klassifisert, som betyr at den er beskyttet mot støv og små partikler, men ikke vannbestandig. Dette gjør den ideell for bruk i tørrere omgivelser og gjør den til et allsidig og pålitelig valg for alle som trenger en pålitelig og holdbar LED driver.


Dokumenter og attester:
- Datasheet

Mer informasjon

217,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarJa
Forbruk og spenning
Forbruk20w
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde31 mm.
Bredde46 mm.
Dybde117 mm.
MaterialeABS Plast