Lifud 30W dimbar LED driver
Triac faseavsnittdimmer, 550mA-700mA, 25-40V, flicker free

Lifud.LF-GDE030YGLifud 30W dimbar LED driver

Denne Lifud 30W dimbare LED-driveren er en pålitelig og effektiv enhet som sørger for riktig strømforsyning til LED-lysene dine. Med sin triac faseavsnittdimmerfunksjon kan du enkelt justere lysstyrken etter behov. Med en strømstyrke på 550mA-700mA og spenningsområdet 25-40V, gir denne LED-driveren pålitelig ytelse og god kompatibilitet med en rekke LED-lyspærer.

Denne LED-driveren er spesielt ideell for brukere som er følsomme for flimring, da den er flicker free. Dette betyr at den gir en jevn og stabil lysstrøm uten flimmer, noe som er viktig for både mennesker og dyr. Den er også egnet for bruk i forbindelse med foto- og videoopptak, hvor flimmerfri belysning er nødvendig for å oppnå best mulig resultat.

Med dimensjonene 46 x 31 x 117 mm er denne LED-driveren kompakt og enkel å installere i ulike belysningsapplikasjoner. Den krever 230V strømforsyning for å fungere og kan enkelt tilkobles eksisterende kretser.

Det er viktig å merke seg at denne LED-driveren har IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Derfor bør den ikke brukes i områder hvor den kan bli utsatt for fuktighet eller vannsprut.


Dokumenter og attester:
- Datasheet

Mer informasjon

334,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarJa
Forbruk og spenning
Forbruk30w
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde31 mm.
Bredde46 mm.
Dybde117 mm.
MaterialeABS Plast