Lifud 30W dimbar LED driver
Triac faseavsnittdimmer, 550mA-700mA, 25-40V, flicker free

Lifud.LF-GDE030YGLifud 30W dimbar LED-driveren er en pålitelig og effektiv enhet som passer perfekt for lysanlegg som krever høy kvalitet og pålitelighet. Med en strømstyrke på 30W og en tilkobling til 230V strømforsyning, er denne enheten en kraftig og pålitelig kilde til lyskraft, som kan dimmes etter behov.


En av de mest verdifulle egenskapene til Lifud 30W dimbar LED-driveren er dens flicker-free teknologi, som betyr at den ikke flimrer. Dette gjør den ideell for bruk i miljøer der dyr og mennesker er følsomme for flimmer, og også til bruk for foto- og videoopptak. Med denne funksjonen kan du være sikker på at enheten vil gi en stabil og pålitelig lyskilde.


Lifud 30W dimbar LED-driveren har også en kompakt størrelse på 46 x 31 x 117 mm, noe som gjør den enkel å montere og installere. Denne enheten har også en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Dette betyr at den er best egnet for tørre omgivelser, og bør ikke brukes i fuktige eller våte områder.


Samlet sett er Lifud 30W dimbar LED-driveren en utmerket enhet for alle som trenger en pålitelig og effektiv lyskilde som kan dimmes etter behov. Med sin flicker-free teknologi og kompakte størrelse, er denne enheten ideell for en rekke bruksområder, fra hjemmebruk til profesjonell belysning.


Dokumenter og attester:
- Datasheet

Mer informasjon

315,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarJa
Forbruk og spenning
Forbruk30w
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde31 mm.
Bredde46 mm.
Dybde117 mm.
MaterialeABS Plast