Lifud 30W dimbar LED driver
Triac faseavsnittdimmer, 550mA-700mA, 25-40V, flicker free

Lifud.LF-GDE030YG

Ettermonterbar. Lifud 30W dimbar LED driver er en effektiv strømforsyning for LED-armaturer som krever dimming.

Denne strømforsyningen har en effekt på 30W og blir forsynt med 230V.

Den har et kompakt og slankt utseende og måler 46 x 31 x 117 mm.

Den er ikke vannbestandig, men kan enkelt ettermonteres.

Denne strømforsyningen er flimmerfri, noe som gjør den til et ideelt valg for personer som er følsomme for flimmer, eller for bruk i forbindelse med foto- og videoopptak.

Den har også dimmeevne, noe som gjør det mulig å justere lysstyrken etter behov.

Dette gjør denne strømforsyningen til et godt valg for interiørbelysning, kontorbelysning eller andre situasjoner der dimming er ønskelig. Lifud 30W dimbar LED driver er et godt valg for en effektiv og kompakt strømforsyning for LED-armaturer.

Den er flimmerfri, har dimmeevne og kan enkelt ettermonteres.

Dette er et godt valg for personer som ønsker å kunne justere lysstyrken på sine LED-armaturer.Lifud 30W dimbar LED driver

Denne Lifud 30W dimbare LED-driveren er en pålitelig og effektiv enhet som sørger for riktig strømforsyning til LED-lysene dine. Med sin triac faseavsnittdimmerfunksjon kan du enkelt justere lysstyrken etter behov. Med en strømstyrke på 550mA-700mA og spenningsområdet 25-40V, gir denne LED-driveren pålitelig ytelse og god kompatibilitet med en rekke LED-lyspærer.

Denne LED-driveren er spesielt ideell for brukere som er følsomme for flimring, da den er flicker free. Dette betyr at den gir en jevn og stabil lysstrøm uten flimmer, noe som er viktig for både mennesker og dyr. Den er også egnet for bruk i forbindelse med foto- og videoopptak, hvor flimmerfri belysning er nødvendig for å oppnå best mulig resultat.

Med dimensjonene 46 x 31 x 117 mm er denne LED-driveren kompakt og enkel å installere i ulike belysningsapplikasjoner. Den krever 230V strømforsyning for å fungere og kan enkelt tilkobles eksisterende kretser.

Det er viktig å merke seg at denne LED-driveren har IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Derfor bør den ikke brukes i områder hvor den kan bli utsatt for fuktighet eller vannsprut.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

334,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarJa
Forbruk og spenning
Forbruk30w
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde31 mm.
Bredde46 mm.
Dybde117 mm.
MaterialeABS Plast