20 Watt hjørnelampe i RGB med fjernkontroll
Hvit, 140cm høy, styres medfølgende fjernkontrollen

0293

Lampen leveres en spredning på 180 grader. Dimming av lampen er mulig det har en forbruk på 20 watt . Fargen på lyset er RGB slik at denne pæren kan endre farger.

Den styres med den medfølgende fjernkontrollen.

 



20 Watt hjørnelampe i RGB med fjernkontroll

Denne hjørnelampen er en praktisk og moderne løsning for belysning i hjemmet. Med en effekt på 20W kan den skape et behagelig og stemningsfullt lys i ethvert rom. Lampen må kobles til en 230V strømforsyning for å fungere.

Lampen har en spredning på hele 180 grader, noe som sikrer en jevn fordeling av lyset. Dette gjør at rommet blir fullstendig opplyst uten noen form for mørke områder. Uansett hvor du plasserer lampen i hjørnet, vil lyset nå hver krok av rommet.

En av de viktigste egenskapene til denne lampen er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85 kan den generere et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Dette betyr at objekter og omgivelser blir gjengitt på en realistisk måte, og fargene vil virke klare og levende.

Medfølgende fjernkontroll gjør det enkelt å styre lampen og justere lysstyrken etter behov. Du kan enkelt velge mellom forskjellige farger og lysmoduser for å skape akkurat den atmosfæren du ønsker i rommet. Lampen kan også dimmes, slik at du kan tilpasse lysstyrken etter ditt eget behov.

Lampen har et elegant og minimalistisk design, med dimensjoner på 370 x 1400 mm. Den vil derfor passe perfekt inn i ethvert moderne hjem. Plasser den i et hjørne og la den bli et stilfullt blikkfang i rommet.

Denne 20 Watt hjørnelampen i RGB med fjernkontroll er et allsidig og funksjonelt produkt som vil gi deg den belysningen du trenger i hjemmet ditt. Uansett om du ønsker en avslappende atmosfære eller en festlig stemning, kan denne lampen tilpasses etter dine behov og ønsker.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

1 016,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeRGB
DimbarNei
Spredning180 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk20w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde1400 mm.
Bredde370 mm.