LEDlife 16W inspeksjonslampe
Hvit, 4-trinns dimbar, flicker free, RA 95

LEDlife bordlampe som kan settes fast på bordkanten.

Det hvite lys er i høy kvalitet med en RA verdi på 95 og kan brukes som for eksempel inspeksjonslampe hvor det er spesifikke krav til lyset.

Lampen har mange justeringsmuligheter som gjør det enkelt å finne den riktige innstillingen.
Lyset skal dimmes ved å trykke på touchpanelet på lampeskjermen.

Det er mulig å velge mellom 4 innstillinger: 100%, 75%, 50% og 25% lysstyrke.

Den brede lampeskjermen kombinert med en god lysspredning gjør at lampen lyser opp et stort område. Da lampen skrus fast i kanten av bordet tar den heller ikke opp unødvendig plass. 

Lampen er utformet i aluminium og ABS plast og har et flott og moderne uttrykk som passer godt inn på hjemmekontoret samt i mindre eller større kontormiljøer. LEDlife 16W inspeksjonslampe er et kraftig og pålitelig produkt som er spesielt utviklet for å møte behovene til profesjonelle brukere. Med en effekt på 16W og en lysstyrke på 1600 lumen, gir denne inspeksjonslampen et imponerende lys som er perfekt egnet for å belyse selv de mest krevende situasjoner.


En av de største fordelene med LEDlife 16W inspeksjonslampe er dens høye lysspredning på 140 grader, som gir en jevn fordeling av lyset. Dette gir en optimal belysning som gjør det enkelt å se selv de minste detaljene. I tillegg har denne inspeksjonslampen en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 95-99. Dette sørger for et levende og naturlig lys som vakkert og sprudlende viser alle farger.


Med bruk av LED av høyeste kvalitet, kan man forvente en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Dette er mulig takket være den profesjonelle og pålitelige driveren og god kjøling, som sikrer en lang levetid for produktet.


En annen fordel med LEDlife 16W inspeksjonslampe er dens varme fargetone på 3000K. Dette gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære.


Med dimensjoner på 530 x 570 x 490 mm og integrert lyskilde, er denne inspeksjonslampen enkel å installere og bruke. Den er også lett å ta med seg på farten, slik at man alltid har tilgang til kraftig og pålitelig belysning når man trenger det.


Alt i alt er LEDlife 16W inspeksjonslampe et imponerende produkt som vil møte behovene til selv de mest krevende brukerne. Med sin høye lysstyrke, jevne fordeling av lys, høye lyskvalitet og lange levetid, er denne inspeksjonslampen et produkt man kan stole på.

Mer informasjon

2 687,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Hvit

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke1600 lumens
Spredning140 grader
RA>= 95
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk16w
Dimensjoner
Høyde570 mm.
Bredde530 mm.
Dybde490 mm.
MaterialeABS+Aluminium