LEDlife 16W inspeksjonslampe
Hvit, 4-trinns dimbar, flicker free, RA 95

LEDlife bordlampe som kan settes fast på bordkanten.

Det hvite lys er i høy kvalitet med en RA verdi på 95 og kan brukes som for eksempel inspeksjonslampe hvor det er spesifikke krav til lyset.

Lampen har mange justeringsmuligheter som gjør det enkelt å finne den riktige innstillingen.
Lyset skal dimmes ved å trykke på touchpanelet på lampeskjermen.

Det er mulig å velge mellom 4 innstillinger: 100%, 75%, 50% og 25% lysstyrke.

Den brede lampeskjermen kombinert med en god lysspredning gjør at lampen lyser opp et stort område. Da lampen skrus fast i kanten av bordet tar den heller ikke opp unødvendig plass. 

Lampen er utformet i aluminium og ABS plast og har et flott og moderne uttrykk som passer godt inn på hjemmekontoret samt i mindre eller større kontormiljøer. Funksjoner og spesifikasjoner:

Det finnes ingenting som kan sammenlignes med LEDlife 16W inspeksjonslampe i hvit farge. Med 4-trinns dimbar funksjon, flicker free-teknologi og en høy lyskvalitet på RA 95, er denne lampen perfekt for alle slags inspeksjons- eller arbeidsoppgaver.

Med en effekt på 16W og en lysstyrke på 1600 lumen, kan du være trygg på at denne lampen gir deg nok lys til å takle de mest krevende situasjonene. Den har også en høy lysspredning på 140 grader, som gir en jevn fordeling av lyset, slik at du kan se tydelig uansett hvor du jobber.

En av de beste egenskapene til denne lampen er den høye RA-verdien på 95-99. Dette betyr at lyskvaliteten er eksepsjonelt god, og viser alle farger i sitt vakre og naturlige lys. Uansett hvor krevende oppgaven er, kan du være sikker på at denne lampen vil gi deg en lyskvalitet som er mer enn tilstrekkelig.

En annen fordel med LEDlife 16W inspeksjonslampe er at den bruker LED av høyeste kvalitet. Dette sikrer en lang og pålitelig driftstid på opptil 50 000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrken. Med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan du forvente at denne lampen vil vare i mange år fremover.

LEDlife 16W inspeksjonslampe er tilgjengelig i varm hvit fargetone (3000K). Denne fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for situasjoner der du ønsker å skape en koselig stemning.

Med dimensjoner på 530 x 570 x 490 mm og en integrert lyskilde, er denne lampen både praktisk og plassbesparende. Du trenger ikke å bekymre deg for ekstra ledninger eller lyskilder - alt du trenger er inkludert i denne ene lampen.

Oppdag kraften og kvaliteten til LEDlife 16W inspeksjonslampe i hvit farge. Uansett om du trenger godt lys for inspeksjonsoppgaver, arbeid eller bare ønsker å skape en hyggelig atmosfære, er denne lampen det perfekte valget.

Mer informasjon

2 687,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Hvit

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke1600 lumens
Spredning140 grader
RA>= 95
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk16w
Dimensjoner
Høyde570 mm.
Bredde530 mm.
Dybde490 mm.
MaterialeABS+Aluminium