V-Tac oppladbar 3i1 bordlampe
Hvit, IP20, touch dimbar

VT-1051.white

Hvit oppladbar LED bordlampe til innendørs bruk fra V-Tac.

Dimmes via knapp på siden av lampen. Trykk kort for å skifte lysfarge/ slukke eller hold inne for å skru opp/ned lyset.

3i1-bordlampen tilpasser seg humøret ditt med enkle fargetemperaturinnstillinger som spenner fra varmt gyllent til kjølig hvitt lys.

Lampen har innebygget memory funksjon, så den husker lysstyrke innstillingen for hver av de 3 lysfarger.

Opp til 8 timers batterilevetid, med 2-3 timers oppladningstid.

Med lang batterilevetid og ingen ledninger, er V-Tacs bordlampe perfekt til å ta med rundt omkring.



Oppladbar 3i1 bordlampe i hvitt fra V-Tac

Denne oppladbare 3i1 bordlampen fra V-Tac er den perfekte løsningen for å gi lys og atmosfære til ethvert rom. Med sin stilige hvite farge vil den passe inn i enhver innredningsstil. Med en IP20-klassifisering er denne lampen ikke vannbestandig og bør derfor ikke brukes utendørs.

Lysstyrke og spredning

Denne bordlampen har en effekt på 3W, noe som gir deg et optimalt lys uten å bruke for mye energi. Med en lysstyrke på 200 lumen får du nok lys til å jobbe, lese eller slappe av. Den høye lysspredningen på 120 grader gjør at lyset spres jevnt rundt i rommet. Dette gir deg en jevn fordeling av lyset, slik at du ikke får irriterende skygger eller mørke områder.

Dimbar funksjon

Denne bordlampen har en touch-dimbar funksjon som gjør det enkelt å justere lysstyrken etter behov. Enten du trenger mykt stemningslys eller sterkt arbeidslys, kan du enkelt justere lysstyrken ved å berøre lampen. Dette gjør det enkelt å tilpasse lyset til ulike situasjoner og behov.

Dimensjoner

Med dimensjonene 240 x Ø180 mm passer denne bordlampen perfekt på skrivebordet, nattbordet eller et annet bord i hjemmet ditt. Den kompakte størrelsen gjør at den ikke tar opp for mye plass, samtidig som den gir nok lys til å lyse opp området rundt seg.

V-Tac oppladbar 3i1 bordlampe i hvitt er en praktisk og stilren løsning for å gi deg lys og atmosfære i hjemmet ditt. Den effektive og dimbare funksjonen gjør det enkelt å tilpasse lyset etter behov, og den høye lysspredningen sikrer en jevn fordeling av lys. Så hvorfor ikke skaffe deg denne bordlampen for å skape en koselig atmosfære og optimal belysning i hjemmet ditt?

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

470,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Lysfarge3 i 1
DimbarJa
Lysstyrke200 lumens
Spredning120 grader
Forbruk og spenning
Forbruk3w
SpenningsintervallAC:220-240V, 50Hz
Dimensjoner
Høyde240 mm.
Diameter180 mm.