V-Tac Betong bordlampe
E27

VT-7171

V-Tac Betong bordlampe er et slitesterkt og stilfullt belysningsalternativ som passer perfekt til ethvert hjem eller kontor.

Den bruker en E27-fatning og kan håndtere opptil 60 watt.

Den er utstyrt med den nyeste Samsung LED-teknologien og har fem års garanti fra produsenten.

Denne bordlampen har dimensjoner på 180 x 130 x 2000 mm og har et IP20-sertifikat som sikrer at det ikke er vannbestandig.

Dette produktet er designet for å vare lenge og levere et klassisk belysningsalternativ.

Det stilfulle betongutseendet tilfører et streif av elegant design til ethvert rom for å skape et sofistikert miljø.

Dette belysningsalternativet er et utmerket valg for å skape en sterk visuell atmosfære som kan gjøre ethvert rom mer innbydende.Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac Betong bordlampen med E27 fatning er perfekt for å legge til et moderne og industrielt preg i ethvert rom. Lampen er laget av holdbar betong og har en imponerende høyde på 2000 mm. Med sine dimensjoner på 180 x 130 x 2000 mm vil den bidra til å skape en iøynefallende effekt.

Denne lampen er utstyrt med en E27 stor fatning som kan håndtere en maksimal effekt på 60W. Det er viktig å merke seg at lyskilden ikke er inkludert. Lampen har imidlertid en Samsung LED-chip, som sikrer høykvalitetslys og lang levetid.

Med en IP20-sertifisering er denne bordlampen ikke vannbestandig og bør derfor kun brukes innendørs. Den vil passe perfekt på et skrivebord, nattbord eller i en stue. Den moderne designen og betongmaterialet gir den en rustikk og elegant følelse, samtidig som den bringer et snev av industriell stil til enhver boliginnredning.

Detaljer:

  • Produktnavn: V-Tac Betong bordlampe, E27
  • Maksimal effekt: 60W
  • Stor fatning: E27
  • Ikke inkludert: Lyskilde
  • LED-chip: Samsung
  • Garanti: 5 år fra produsenten
  • Dimensjoner: 180 x 130 x 2000 mm
  • IP-klassifisering: IP20 (ikke vannbestandig)

Legg til denne stilige V-Tac Betong bordlampen i hjemmet ditt for å skape et moderne og unikt utseende. Med sin høye kvalitet og imponerende garanti, er dette en lampe som vil vare i lang tid. Bestill din V-Tac Betong bordlampe i dag og nyt det innovative designet og effektive belysningen den gir.


Dokumenter og attester:
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

439,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 9-11 dager


Dataark

Lys
DimbarNei
Forbruk og spenning
ForbrukMax. 60w
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde130 mm.
Bredde180 mm.
Dybde2000 mm.