V-Tac 9W LED pære
B22

B22 LED pære fra V-Tac på 9W.
Vakker 9W B22 LED-pære fra V-tac.
Fatning: B22.
Form: A60.V-Tac 9W LED pære er en innovativ og energieffektiv lyskilde som gir deg en mengde fordeler. Denne LED-pæren har en B22 fatning og erstatter en 60W vanlig pære, noe som betyr at du kan nyte godt av en betydelig besparelse på strømregningen.


For å bruke denne LED-pæren, må den kobles til en 230V strømkilde, og deretter kan du nyte godt av et kraftig lys med en lysstyrke på 806 lumen. Lyset har også en høy lysspredning på 200 grader, som gir en jevn fordeling av lyset i rommet. Dette betyr at du kan belyse et stort område med bare en enkelt pære.


En av de viktigste fordelene med V-Tac 9W LED pære er dens høye lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset er naturlig og viser alle farger på en vakker og genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og du vil aldri oppleve at lyset er for skarpt eller for svakt.


Du kan også velge mellom to forskjellige fargetoner når du kjøper V-Tac 9W LED pære. Den varme fargetonen (3000K) gir en behagelig og avslappende atmosfære som bidrar til å skape en koselig atmosfære i rommet. Den kalde fargetonen (6500K) gir derimot et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Denne fargen brukes sjelden i Skandinavia, men er populær til lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.


Pæren har også en praktisk størrelse på 108 x Ø60 mm, noe som gjør den enkel å installere og passe inn i de fleste standard lamper og armaturer.


Alt i alt er V-Tac 9W LED pære en praktisk og energieffektiv lyskilde som gir deg god belysning samtidig som du sparer penger på strømregningen. Med sin høye lyskvalitet og valgmuligheter for fargetone, er denne LED-pæren et godt valg for alle som ønsker å skape en koselig og avslappende atmosfære i hjemmet.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

27,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Kald hvit lysfarge6500K
DimbarNei
Lysstyrke806 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk9w
Erstatt60w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelB22
Høyde108 mm.
Diameter60 mm.
MaterialeTermisk PVC