Filter

Pris
4 kr 8444 kr
Forbruk
0 W 1550 W
Dimbar
more... less
Dimmingstype
more... less
Output
more... less
IP-klasse
IP 20 IP 6567
Filter

Elprodukter

Tilbud

Elprodukter
Velg kategori nedenfor:
 • Transformatorer

  Kvalitetsrike og rimelige transformatorer til LED-belysning

  En del av våre LED lys er ikke beregnet for bruk med tradisjonell vekselstrøm som f.eks. halogenpærer fungerer på, og trenger derfor en strømforsyning for å kunne fungere optimalt. Med en enkel strømforsyning er du garantert høy sikkerhet, og du kan dermed trygt stole på lyset ditt og unngå kortslutning. Vi har et stort utvalg strømforsyning slik at du garantert vil finne den riktige modellen for ditt bruk her hos oss.
  Hvis du kjøper belysningen din fra oss, så vil du kunne se i produktbeskrivelsen om du trenger å supplere det nåværende produktet ditt med en transformator. Om du er usikker, så er det bare å ta kontakt med vår kundeservice - vi ønsker at du skal få det meste ut av dine LED-lys, og vi hjelper deg gjerne på veien!

  Få mer ut av LED-lysene dine med riktig transformator

  Transformator er et apparat som omsetter elektrisk vekselstrøm med en viss spenning til vekselstrøm med en annen spenning. Disse vil gi deg muligheten til å konvertere høyspenning til lav spenning, slik at du kan bruke dine 12 og 24 volt lysdioder, downlights, dimmere og armaturer trygt på vanlig strømnett. En transformator til LED er en type strømforsyning for LED-belysningssystemer som kan gi strøm til større og lengre belysningssystemer i hjemmet ditt.
  Kjøper du en transformator hos oss kan du være sikker på at du får en av høyeste kvalitet, og vi tilbyr konkurransedyktige priser på alle våre produkter. Vi har både produkter beregnet for innendørsbruk, og vannbestandige strømforsyninger som kan brukes utendørs i hage og garasje.  

  Hvordan velge riktig transformator?

  Når du skal velge en transformator, er det viktig at du finner en som matcher både primær- og sekundærspenningen til det du skal koble den til. Dette er veldig viktig, for feil belastning kan skade utstyret ditt. Alle transformatorer har en minimums- og maksimumsbelastning. Når du skal finne riktig transformator legger du sammen effekten (W) til alle enhetene som skal kobles sammen (lyskilder, dimmere og lignende), og finner en transformator som dekker dette behovet. Vi anbefaler at du bruker maks 80% av den maksimale belastningen som det er angitt at transformatoren har. Våre strømforsyninger kommer i alt fra 10W til 240W, så du vil garantert finne det perfekte alternativet for ditt bruk her hos oss.
  Å velge riktig LED transformator er avgjørende for å få maksimalt ut av LED-lys investeringen din, så vår kundeservice hjelper deg gjerne om du skulle være i tvil.
  {opfaqblock:111}
 • 230V LED dimmere

  Skap riktig lysstemning med en dimmer

  Vi nordmenn vet bedre enn mange andre befolkninger hvor mye lyset faktisk påvirker oss, og hvor viktig det er med ekstra lys om f.eks. vinteren. Lyset rundt oss er med på å skape stemning og løfte eller dempe humøret vårt, og derfor ønsker vi å gi dere full frihet til å kunne fylle hvert rom i huset med den atmosfæren dere ønsker. Ved hjelp av våre smarte LED-dimmere vil du alltid kunne fange stemningen og gjenskape den i lyssettingen.
  Noen ganger ønsker man et opplyst rom hvor man skal oppdage hvert eneste støvkorn under rengjøringen, mens andre ganger har man lyst til å skape en mer romantisk og dempet stemning. Alt dette er mulig ved hjelp av dimmere for ledlys, og hos oss finner du et stort utvalg av 230V LED dimmere slik at du kan ta styring over LED-lysene dine. 

  Innovative og moderne løsninger

  Vi har selvfølgelig et godt utvalg av ordinære dimmere som enkelt kan justeres ved å vri på bryteren for å finne riktig lyssetting, men vi har også mer moderne løsninger som justeres via touch. Da holder du enkelt fingeren på bryteren for å justere lyset etter smak og behag, slik at du får akkurat den stemningen du ønsker deg. 
  I vårt sortiment vil du i tillegg finne mer innovative løsninger, som vår populære WifiDimmer150 - som navnet tilsier, er dette en dimmer som vil kunne styres via wifi på smarttelefonen din. Den kan kobles sammen med Google eller Alexa, slik at du enkelt kan dimme lyset ved hjelp av din egen stemme når som helst. Med andre ord kan du stå med hendene fulle når du kommer inn døra på kveldstid, og f.eks. be Alexa om å øke lyset i gangen, helt uten å strekke deg etter en lysbryter.

  Kombiner ledninger med en koblingsklemme

  Dersom du skal gå for et litt mer kreativt oppsett og ha enda større frihet når du setter sammen LED-lysene og dimmerne dine, vil du ha behov for en eller flere koblingsklemmer. Enkelt forklart er en koblingsklemme en sammenkobling som enten skrur eller klemmer ledninger sammen, slik at man enkelt kan ordne ledningene på den måten man ønsker, og koble flere lengder av ledninger sammen. 
  Vi har selvfølgelig tenkt på dette, og derfor har vi et stort utvalg av koblingsklemmer hvor du kan koble sammen 2, 3 eller så mange som 5 ledninger for å få mest ut av lysene dine enkelt og greit!
  {opfaqblock:102}
 • LED lommelykter

  LED lommelykter

 • Sensorer

  Få det meste ut av dine LED-lys med en sensor

  Sensorer er en genial måte å få det meste ut av dine LED-lys på, da de vil bidra til å gi deg en enklere hverdag og en lavere strømregning. Vi har flere forskjellige sensorer i vårt sortiment – bevegelsessensor og dagslyssensor, samt smart-home sensorer du kan styre med mobilen din. Denne løsningen gjør det enda enklere for deg å kontrollere belysningen i hjemmet raskt og enkelt.
  En bevegelsessensor gjør at lyset aktiveres når enheten oppdager bevegelse eller tilstedeværelse i området, og slås av automatisk etter en viss tid. Med en dagslyssensor styres belysning av sollys i stedet for bevegelse, og disse er hovedsakelig beregnet for innendørsbruk. Med en dagslyssensor vil lysene dine automatisk justere mengden lys de sender ut, og dermed spare deg både strøm og penger.

  Øk sikkerheten samtidig som du sparer energi med sensorer

  Det er flere fordeler med å installere utendørsbelysning med sensorer ved inngangsdøren eller garasjen. Utendørsbelysning med bevegelsessensor kan blant annet øke sikkerheten og tryggheten din, ettersom lampen automatisk lyser opp når noen nærmer seg huset ditt. Siden lampene kun lyser når de er i bruk, vil du samtidig spare både strøm og penger – med andre ord, det er et alternativ som er bedre for både miljøet og lommeboken.
  De fleste bevegelsessensorer kan oppdage bevegelse fra en avstand på omtrent 6 til 12 meter, og reaksjonstiden er omtrent et halvt sekund. Avhengig av modellen kan du stille inn belysningen til å lyse fra ca. 10 sekunder opp til ca. 7 minutter etter at bevegelse er registrert.

  Sensorer for både innendørs- og utendørsbruk

  De fleste sensorer har klassifiseringen IP44 eller IP65, noe som betyr at de tåler fuktig luft og vannsprut uten å bli skadet. Disse er derfor perfekte til bruk utendørs. Andre sensorer er ment for innendørsbruk og har klassifiseringen IP20, og disse produktene bør holdes borte fra vann og fuktighet.
  Om du ønsker full kontroll over dine LED-lys, har vi også sensorer som kan kobles til wi-fi og styres via mobiltelefon til både innendørs- og utendørsbruk. Med disse kan du angi hva lampen skal gjøre i forbindelse med at bevegelsen oppdages, som f.eks. hvor lenge lyset skal være på og hvor lang tid det tar fra bevegelse til lyset slås på, samt kontrollere tidsbaserte innstillinger (natt og dag) og mye mer. Vår Smart Home veggsensor har klassifisering IP65 og kan dermed brukes utendørs, og vår Smart Home indbyggingssensor er den perfekte sensoren for å styre lysene innendørs.
  {opfaqblock:271}
 • Batterier

  Billige og oppladbare batterier på nett

  Selv om mange av våre digitale enheter og elektroniske verktøy rundt oss kommer med ladere, er det likevel flere som fortsatt er batteridrevne. Dette er praktisk hvis det er ting vi skal ha med oss på lengre turer uten tilgang til strøm, eller om det er ting som ikke er særlig praktiske å lade opp, for eksempel tradisjonelle klokker. 
  Vi hos LEDlyskilder har selvfølgelig sørget for å ha et stort utvalg av kvalitetsrike batterier, slik at du kan finne akkurat det batteriet du trenger hos oss. Å kjøpe batterier på nett har aldri vært enklere, og vi har selvfølgelig kastet oss på trenden for å kunne tilby kundene våre det de er på utkikk etter.

  Fleksible løsninger

  Enten du har behov for knappebatteri i ulike formater eller de klassiske AA og AAA batteriene, vil du finne det i nettbutikken vår. Våre batteri garanterer mange timers bruk og er alltid av høyeste kvalitet. Velg mellom både små pakker med AA batterier og AAA batterier, eller større pakker med 40 AA batterier og 40 AAA batterier
  Vi har også sørget for å ha knappebatteri på 1,5V i alle ulike formater, slik at du kan finne det som passer til akkurat det du trenger. Knappcellebatteri brukes blant annet i klokker, kalkulatorer, fjernkontroller, bilnøkler, høreapparater og andre daglige duppeditter vi omgir oss med, og noen ganger kan man bli forvirret av å se alle de ulike valgene. Derimot kan du alltid dobbeltsjekke det nåværende batteriet, da koden på batteriet alltid er oppgitt på selve knappebatteriet. Ved å utføre handelen på nett kan du utføre dette i rolige omgivelser, og enkelt dobbeltsjekke at navnet stemmer overens med det du har.
  Men det er ikke bare bruk-og-kast batterier i vårt sortiment. For en mer fleksibel løsning har vi også AA oppladbare batterier som kan lades hele 1000 ganger, som er kompatibel med vår AfgaPhoto opplader. Dette sørger for mindre avfall, og at du slipper å løpe til nærmeste butikk for å kjøpe batterier i siste liten.

  Kvalitetsrike batterier

  Dersom du har vært en fotoentusiast en stund, har du garantert hørt om AfgaPhoto, som var et anerkjent europeisk merke innenfor kamera i flere tiår før digitale enheter tok over. Vi er stolte over å videreføre deres nye produkter med billige batterier og oppladbare batterier fra AfgaPhoto, som selvfølgelig utvidet sortimentet deres med teknologiens store hopp med digitale kameraer og smarttelefoner. Batteriene fra AfgaPhoto er like kvalitetsrike som deres analoge kameraer var anerkjent for tidligere. 
  {opfaqblock:217}
 • Drivere

  LED driver for full fleksibilitet

  LED lys er den mest populære lyskilden å ta i bruk i hjemmet. Dette er fordi LED pærer både kommer med lavt strømforbruk, lang levetid og godt lys. Mange LED-pærer er like dekorative som praktiske, og teknologien innenfor LED lys er i stadig utvikling. Vi hos LEDlyskilder er over gjennomsnittet glade i belysning, og har en stor forkjærlighet for LED teknologien. Derfor sørger vi for å alltid fylle på vårt sortiment med de nyeste lysene og den mest innovative teknologien, slik at du er garantert et fullmoderne hjem med produkter fra oss.
  I vårt brede sortiment finner du små, store, dekorative, klassiske og energieffektive LED-pærer - noe for enhver smak, slik at alle kan fylle hjemmene sine med moderne lyskilder. Vi har mange smartpærer som fungerer sammen med smarttelefonen og smarthus-styring, slik at du kan være med på den siste bølgen innenfor innovativ teknologi og smarte hjem. 

  Full fleksibilitet

  Sortimentet vårt stopper selvfølgelig ikke bare med LED-pærer, LED-striper og LED-rør. Vi har alt du trenger av kvalitetsrikt tilbehør for å gjøre lysopplevelsen komplett. Enten du trenger ulike koblingsbokser eller koblingsklemmer for å skjøte lyset slik du ønsker, eller kanskje trenger å få bedre kontroll over hvor mye lys som stråler ut, har vi alt du trenger.
  Noe av det beste med LED teknologi er at mange lyspærer er dimbare. Det betyr at man ikke bare kan styre lyset etter hvilken tid på dagen det er og hvilken stemning man ønsker å skape, men også spare ytterligere ved å dimme ned lyset og bruke mindre strøm. 

  Drivere til ethvert behov

  Vi har flere drivere til led lys, slik at du kan oppleve fordelene med dimming og få større fleksibilitet med lysene dine. Vi har dimbar driver til LED panel, driver til firkantet vegglampe og drivere med DALI-grensesnitt. Generelt passer alle våre drivere til våre ulike LED-paneler, enten du har et lite LED panel med 6w eller et stort LED-panel på 45w. Hos oss vil du finne en driver til led panel som egner seg til ditt hjem. 
  Hvis du er usikker på om du trenger en LED driver til ditt LED-panel, kan du kontakte oss. Dersom du ønsker å kunne dimme LED panelet ditt, vil du trenge en LED driver. Driveren konverterer vekselstrøm til likestrøm ved behov, og styrer også hvor mye spenning som kommer inn. Derfor vil en driver automatisk redusere inngangsstrømmen når du dimmer lyset, slik at lyset er dempet og faktisk også bruker mindre strøm.
  {opfaqblock:221}
 • Julelys


  Variert og praktisk sortiment av LED-julelys

  Oppgrader din kolleksjon av juledekorasjon med skinnende nye LED julelys. 
  Sjekk ut vårt brede utvalg av julelys og lysslynger til konkurransedyktige priser.
  Når du pynter med LED julelys utendørs vil du også spare strøm, grunnet den økte levetiden og forbedrede teknologien. Lysslyngene kommer i et stort antall varianter, i alt fra 1 meter og opp til hele 24 meters lengde. For å skape en skikkelig hyggelig julestemning utendørs og innendørs er det lite som skal til. Velg de kombinasjonene som passer til ditt dekorasjons-formål, det kan være til hagen, garasjen, rekkverket på trappen eller på balkongen, på barnerommet eller til juleverkstedet.
  Våre LED lyslenker som kobles til strømuttak har en kabel på 5 meter, som sikrer en praktisk tilgang til strømkilden. Det er også mulig å koble flere til en skjøteledning om nødvendig. Til juletreet er det mulig å bruke lyslenkene som er tilpasset innendørsbruk og er noe kortere. Med for eksempel denne batteri-drevne LED lysslyngen kan du slippe å være avhengig av strøm for å dekorere. Husk å gjør et tilleggskjøp på 3 stk. AA batterier, slik at du kan bruke lysene med en gang.  

  Glød fra fine lyslenker skaper den perfekte julestemning!

  Hva lager vel en bedre stemning enn dekorasjoner med lys til jul?
  Jule- og vintersesongen er den perfekte anledningen til å gjøre ekstra stas på uteområder der du bor eller jobber. Uavhengig om du ønsker et sprakende og ekstravagant uttrykk eller et mer dempet og minimalistisk utseende, så har vi lysdekorasjonen som vil være midt i blinken for deg. Riktig belysning kan fremheve formen av et tre eller en busk, samt monteres langs et gjerde eller på en husvegg for å skape ordentlig julestemning i hagen.
  Hva gjelder fargetonen på lyset er valgmulighetene kald hvit, varm hvit og multicolor.
  IP44 betegnelsen tilsier at produktet tåler fuktig luft, er vannbestandig og tåler skandinaviske forhold. 

  Gleder du deg til å dekorere med julelys? 

  Da har vi en rekke produkter som vil gi en kreativ utforming der du ønsker å sette ditt preg på julestemningen. Det finnes LED-lyslenker i den fargerike Multicolor på 9 eller 14 meter.
  For en mer avansert og stilfull julelys-komposisjon anbefaler vi lysslyngen som du kan koble opp med enn app Her kontrollerer du med letthet funksjonene fra mobilen din.
  Kanskje det er mer fristende med en dristig utforming som passer perfekt på større veggflater eller foran vinduer, og hvor designet ligner et istapp-mønster. Den kommer med 8 ekstra-innstillinger, og vil være utsøkt til f.eks. utstillingsvinduer i butikk.
  {opfaqblock:249}
 • Lysslynger

  Dekorative lysslynger til enhver anledning

  Utendørsbelysning eller dekorative lys innendørs er virkelig i vinden i disse dager. Vi har selvfølgelig hengt oss på trenden, da vi har en stor forkjærlighet for belysning hos LEDlyskilder. Enten du ønsker lysslynger under takterrassen til sommerfesten eller kosekroken utendørs, har vi det kvalitetssikre valget. En lysslynge er også dekorativt innendørs til loftstuen eller andre steder du ønsker det lille ekstra.
  Det setter prikken over i-en når mørket faller på utendørs slik at hyggen kan vare i timesvis med det varme lyset, eller når man ønsker en mer dempet belysning med stil innendørs. Våre lysslynger kommer med lyspærer i varme toner, slik at du får maks hyggefaktor der du ønsker å plassere dem. Det varme lyset sørger for en lun atmosfære, og vil gli sømløst inn med de lange kveldene på sommeren. 

  Lysslynger til alle anledninger

  Enten du ønsker deg fargede lys eller ønsker å velge fargekuløren din selv, har vi såklart sørget for å ha et bredt utvalg av lysslynger. For ekstra lange dekorasjoner, har vi en lysslynge på 15 meter som kan seriekobles med så mange som 4 ekstra lysslynger for å oppnå den effekten du ønsker. Denne kommer uten lyspærer, slik at du kan velge din egen ideelle lysslynge-pære alt etter behov. Hvis du er på utkikk etter litt farger, er det perfekte valget vår 5 meter RGB slynge som kommer med røde, grønne, blå og gule pærer. 
  Alle våre lysslynger kommer med klassifisering IP44 og IP54, som egner seg til både innendørs og utendørs bruk. Hvis de skal brukes utendørs, tåler de sprut og fuktig luft, men ikke å stå under tungt regn over lang tid. Derfor er det best å plassere dem under halvtak eller lignende for å sikre lengst mulig levetid. De kan også henges opp midlertidig utendørs dersom det ikke skal regne, for eksempel gjennom den varmeste og tørreste tiden på sommeren. Både IP44 og IP54 egner seg også til baderom og garasje.

  Fokus på det enkle

  Vi hos LEDlyskilder ønsker at alle skal kunne fullføre gjør-det-selv prosjekter innenfor belysning, og derfor er våre lysslynger enkle å montere og kan settes opp av alle og enhver. Så enten du har hjerte for belysning allerede eller ønsker å piffe opp hjemmet med dekorative lysslynger, er dette et godt sted å starte. 
  Hvis du trenger hjelp langs veien, er vår hjelpsomme kundeservice her for å hjelpe deg, da vi elsker å dele idéer og informasjon om lys med våre kunder.
  {opfaqblock:262}
 • Koblingsbokser

  Koblingsbokser for å samle ledninger

  Dersom du skal utføre gjør-det-selv prosjekter på hjemmebane og trenger utstyr for å kunne sette opp det elektriske rundt det, har du kommet til riktig sted. Vi har alt du trenger av lys og tilbehør for å skape belysningen du ønsker, enten den er kreativ, dekorativ eller rent praktisk. Hos oss er du garantert å få kvalitetsrike produkter som du kan sette opp selv ved hjelp av våre instruksjonshefter, slik at du kan gjøre drømmeprosjektene dine helt på egenhånd.
  Vi har tenkt på helheten i vårt sortiment, og siden vi har et stort utvalg av LED lys i alle former og farger, har vi selvfølgelig også tilbehøret for å gjøre oppsettet komplett. Husk at du aldri bør begi deg ut på å leke hobbyelektriker dersom du er usikker på hva du driver med. Det er viktig å ha en viss forståelse for elektriske elementer før du begynner å koble og sveise. Du må også alltid sjekke retningslinjene i din kommune for å finne ut hva du kan gjøre selv, og hva du trenger å leie inn en ekspert til å gjøre.

  Koblingsbokser til ledninger

  Mange tror at en koblingsboks kanskje er et ubetydelig element når du skal utføre et prosjekt med lys hjemme. Derimot er koblingsbokser stedet du samler ledninger og skjuler ledningsnettverket. Fra utsiden ser man bare lyskilden og lysbryteren, men en koblingsboks er knutepunktet hvor ledningene kommer fra strømkilden og går til bryterne som skal styre lyset. Vi har koblingsbokser som kan brukes innendørs og andre som brukes utendørs. Du bruker nemlig andre koblingsbokser utendørs enn innendørs, og våre modeller for utendørsbruk er klassifisert med IP68, noe som betyr at de er vanntette og kan senkes ned i vann til en viss dybde. 
  Utendørs koblingsbokser installeres ved å monteres på veggflater, mens modellene til innendørsbruk monteres inne i veggen. Våre minste modeller kan også legges ned i bakken eller andre steder utendørs takket være deres minimalistiske design og gode kvalitet.

  Koble ledninger sammen

  Dersom du skal koble ledninger sammen, trenger du en koblingsklemme. Vi har flere koblingsklemmer i sortimentet vårt som egner seg til alt mellom 2 ledninger til 5 ledninger. Koblingsklemmene er enkle å bruke, da de kommer med en praktisk åpne/lukke funksjon. Så lenge man avmantler både kobber og isolasjon på riktig måte og sørger for å opprettholde riktig lengde, er det bare å åpne hendelen, sette inn ledningen, og klemme den fast ved å lukke hendelen. Enkelt og greit! 
  {opfaqblock:251}
 • Kabeltromler

  Bruk en kabeltrommel til oppussing eller sommerfesten

  Alle som elsker å utføre gjør-det-selv prosjekter hjemme trenger riktig utstyr for å kunne utføre jobben på en effektiv og praktisk måte. Riktig utstyr er nemlig halve jobben, og vil spare deg både tid og energi. Her hos LEDlyskilder har vi et stort fokus på belysning og lys, men vi er generelt opptatt av at du skal kunne få alt det elektriske i boks også - bokstavelig talt. 
  Med en kabeltrommel kan du nemlig få en elektrisk strømkilde på boks, slik at du kan skjøte lange ledninger når du har behov for en ekstra strømkilde. Våre praktiske og kvalitetsrike kabeltromler kommer i både 10 meter og 35 meter, og begge modeller kommer med fire stikkontakter slik at du får plass til akkurat det du trenger. Vårt store sortiment av tilbehør gjør det mulig for deg å ta hele den elektriske handelen hos oss, og vi har sørget for å lede an med konkurransedyktige priser.

  En assistent til oppussing

  Hvis du skal pusse opp hjemmet, eller bygge noe, har du kanskje behov for en kabeltrommel for å få plass til alle de elektriske apparatene du skal bruke. Enten det er en vinkelsliper, el-høvel eller et annet praktisk verktøy for å få jobben i gang, kommer våre kabeltromler med fire jordede uttak slik at du har plass til alt fra verktøy og lyskastere, til lading av smarttelefonen mens du hører på favorittmusikken din. 
  Takket være lengden er det også mulig å sette opp en arbeidsbenk i hagen hvor du kan dra kabeltrommelen med deg mens den er koblet til strømforsyning innendørs. Ved hjelp av et arbeidslys eller en lyskaster kan du fortsette prosjektet selv når dagen går mot slutten og mørket sniker seg inn. Legg merke til at våre kabeltromler ikke er vannbestandige, og må kun brukes utendørs dersom det er tørt vær. 

  Mer enn bare gjør-det-selv prosjekter

  En kabeltrommel er mer enn bare et utstyr du kan dra nytte av når du trenger å sette opp ledninger langt borte fra stikkontakter hvis du er i gang med oppussing eller lignende. Vi hos LEDlyskilder syns enhver husholdning bør ha en kabeltrommel på lager. Den kan bli en suksess når du arrangerer hyggestunder i hagen eller arrangerer sommerfest. Kabeltrommelen kan da bli forsyningen til for eksempel lysslyngene du har dekorert med, eller til stereoanlegget ditt. Hvis du bruker en elektrisk grill for å servere gjestene kan den også kobles til kabeltrommelen, noe som er gunstig hvis du har dårlig tilgang til støpsel utendørs.
  {opfaqblock:250}
 • Vifter

  Gi rommet et frisk pust

  Hos oss finner du vifter med forskjellige hastigheter, som vil sikre deg en frisk pust i hjemmet ditt. Vi har både gulvvifter og bordvifte, slik at du garantert vil finne en vifte som passer ditt ønsket bruk. Våre vifter er lette å montere, og det er enkelt å endre retningen på luftstrømmen slik at du oppnår den luftingen du ønsker. Våre vifter kommer med tre forskjellige hastigheter for å gi deg den perfekte luftingen hjemme (eller på kontoret!) til enhver tid og anledning.
  Hvis du er i tvil om hvilken vifte som er best for deg, ta gjerne kontakt med oss. Vi har mange års erfaring, og bidrar gjerne med vår ekspertise slik at du kan være sikker på at du har gjort en god investering som du kan nyte i flere år.

  Stilrene vifter for alle hjem

  Alle våre vifter kommer i et stilrent, minimalistisk design, slik at de passer perfekt inn i alle hjem uavhengig av din personlige stil. Viftene kan enkelt flyttes rundt omkring i huset om det skulle være nødvendig, og de tar minimalt med plass. Vår V-Tac bordvifte vil være perfekt til bruk på en pult eller nattbordet, mens den populære V-Tac hvit gulvvifte vil passe inn i de fleste stuer og kjøkken. Deres kompakte design gjør at de vil passe fint selv i de minste hjem, samtidig som de er kraftige nok til å forbedre romtemperaturen i større rom.
  Våre vifter er også veldig lette å vedlikeholde. Alt du trenger å gjøre er å gå over viften med en ren, myk og fuktet klut i ny og ne - bare pass på at viften ikke er tilkoblet når du rengjør den.

  Fordelene ved å investere i en vifte er mange! 

  En god vifte kommer med mange gode fordeler. Elektriske vifter er den perfekte måten å kjøle ned rom i mer moderate klimaer som i Norge, og de er samtidig en av de rimeligste alternativene på markedet. Ettersom de sirkulerer kald luft gjennom rommet bidrar de også til et bedre inneklima, noe som er positivt uavhengig av temperatur - spesielt i Norge hvor vi tilbringer så mye tid innendørs. Bærbare vifter er det beste alternativet for denne typen bruk, ettersom de er enkle å flytte fra rom til rom. Våre vifter kan enkelt flyttes fra soverommet til kjøkkenet når det trengs, og de mindre modellene er også perfekte til bruk på kontorpulten - da slipper du helt å bekymre deg for varme eller dårlig inneklima når du jobber.
  {opfaqblock:276}
 • Insekt drepere

  Fang og drep insekter på en effektiv måte 

  Legg vekk fluesmekkeren og oppgrader til den mer effektive flue- og insektsdreperen! Vi fører en rekke elektriske insektsdrepere, slik at du kan ta knekken på insektene med denne miljøvennlige og kjemikaliefrie løsningen. V-TAC insektsdrepere er produktet som er markedsledende på området, og svarer til et vidt bruksområde. De produktene du kan velge mellom hos oss finner du på denne siden. Dette er produktet du har ventet på for akkompagnere de lange sommerdagene på hytta eller terrassen. Andre steder du kanskje kan få bruk for en insektsdreper kan være i garasjen, på verkstedet, i partyteltet, bobilen, på stor-kjøkkenet eller på båten.
  LED-lyskilden som er montert i enheten sender ut UV-belysning fra lysrørene, noe som lokker til seg insektene - samtidig som du kan være helt trygg på at lyset er harmløst for mennesker og kjæledyr. Høyspenning gjør at insektene blir utryddet ved elektrisk sjokk fra de metalliske platene, samtidig som metallgitteret på fronten av produktet beskytter mennesker og dyr. Likevel er det viktig å påse at du velger en god plassering for å være ekstra trygg.

  Lettstelt, skånsom og usjenerende 

  På varmere dager der det kan være mange flygende insekter som mygg, knott, fluer, klegg og møll, ønsker du sannsynligvis å gjøre andre ting enn å jage og fange disse. Om du ønsker å bruke en kjemikalie- og luktfri løsning, er den elektriske LED insekt dreperen noe for deg. Denne er best egnet for innendørs bruk.
  Et viktig punkt er vedlikehold. Ukentlig kan du enkelt rengjøre og tømme det avtagbare innebygde brettet der de døde insektene samles opp. Det enkle designet består av rustfritt aluminiums-ytre som er lett å støvtørke.

  Hva kreves for at insekt-dreperen skal fungere best mulig?

  Våre produkter er super effektive i seg selv, men mest effekt får du når annet lys i rommet er dempet. Plasseringen vil også kunne avgjøre hvor mange insekter som blir lokket og fanget av dreperen. Den kan henges opp med tilhørende stål vaier, eller settes på en stødig flate der du måtte ønske. Rekkevidden til de forskjellige modellene vi fører er på 50, 80, 100 eller 150 kvadratmeter. Insektdreperen med størst kapasitet er V-TAC insektdreper 2x20W, som du kan lese mer om og legge i handlekurven din her! Produsenten lover to års garanti på insektsdreperen.
  Er du i tvil om hvordan du best vil kunne utnytte produktet og trenger veiledning, ikke nøl med å kontakte våre behjelpelige medarbeidere på kundeservice som er klare for å svare på dine spørsmål.
  {opfaqblock:248}
 • Kabler
 • Produsenter
 • Varmepumpe

 • Solceller
 • Overlevelsesudstyr

Elprodukter

1306 produkter
Viser 1249 - 1306 av 1306 produkter

Sjekk ut vårt innholdsrike utvalg av ELvarer 

Vårt sortiment bugner av EL-tilbehør! Her hos oss vil vi sørge for at du blir en fornøyd kunde når du handler EL-produkter. Derfor finner du høy kvalitet og gode priser året rundt på våre produkter! Oppladbare batterier, koblingsbokser, EL transformatorer, kabeltromler og dekorative lysslynger er noen av produktene du vil finne her. Med for eksempel en sensor, dimmer eller transformator, vil du få et komplett LED belysningssystem. Vi har et stort antall varianter i sortimentet vårt for å møte ditt behov. 
Når du velger et utstyr, vær nøye med å sjekke kompatibilitet mellom produktene. Om du er usikker hva som passer ditt bruk, så gir vi deg gjerne råd - bare ta kontakt med vår erfarne kundeservice.

Imponerende og effektive løsninger med rett tilbehør

Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver, kan LED-produkter forventes å ha en lang levetid. Forsøk å finn frem i mylderet av transformatorer og drivere ved å se hva som f.eks. er anbefalt under produktbeskrivelsen til lyskildene eller LED pærene du velger. Transformatorer er nyttige og gir strømforsyning, og er spesielt viktig for at LED strips eller downlights som er seriekoblet skal fungere optimalt.
Hva med en utsøkt dimmer til ditt nye LED oppsett med vår flimmerfrie dimbare driver? Da kan du være sikker på at stemningen blir perfekt til alle anledninger. Vi har også et stort utvalg av smart home-produkter. Med sensoren Smart home innbyggingssensor, som kan styres via en app, kan du få full kontroll over lysforholdene innendørs i hjemmet ditt. 

Nyttige produkter til alle anledninger!

Er det noe du i siste liten kom på at kunne vært greit å ha i hus? Kanskje sommervarmen kom litt vel brått på, og du mangler en vifte for å kjøle deg ned? Glemte du kanskje at fjorårets julelyslenke sluttet å virke, eller trenger du plutselig å kjøpe et knappcellebatterier til en ny dings du har fått i gave? Hos oss vil du enkelt kunne klikke hjem det tilbehøret du trenger. I tillegg har vi kanskje EL-utstyr du ikke visste at du trengte, men som garantert vil gjøre hverdagen din både litt enklere og mer komfortabel - som en kraftfull insektsdreper med LED teknologi, som effektivt kvitter seg med insekter innendørs på sommeren.
Grunnene til å sjekke vårt sortiment er mange, og det viktigste for oss er at du er 100% fornøyd! For å kunne forenkle din kjøpsprosess bistår vi gjerne om du skulle trenge hjelp. Ta kontakt med våre kunnskapsrike medarbeidere på kundeservice her.
Vanlige spørsmål om EL-tilbehør
Er det garanti på noen av dere ELprodukter?
Ja, visse modeller har et eget garanti-sertifikat fra produsenten. Sjekk produktbeskrivelsen for informasjon.
Har jeg returrett på varene jeg bestiller?
Ja, vi tilbyr 21 dagers returrett - se hvilke betingelser som gjelder.
Hvordan kan jeg vite om et LED-produkt kan dimmes eller ikke?
Det vil alltid stå under hvert produkt om det kan kobles til en dimmer eller ikke.