Lifud 120W DALI dimbar strømforsyning
12V DC, 10A, DALI interface + push dim, flicker free, IP20

Lifud.LF-GSD120YV012B

120W dimbar stømforsyning til 12V LED strips.

Kan dimmes vi DALI interface samt push dim.

2W-120W belastning 12V DC konstant spenning.

Er sikret mot kortslutning, overbelastning og temperatur. Lifud 120W DALI dimbar strømforsyning er et imponerende produkt som er spesielt designet for LED-belysning. Denne strømforsyningen leverer en imponerende effekt på 120W og krever en 230V tilførsel for å kunne fungere. Det er en pålitelig enhet som gir en jevn og stabil strømforsyning til LED-lysene dine.


En av de mest imponerende funksjonene i denne strømforsyningen er dens evne til å dimme. Dette betyr at du kan justere lysstyrken etter ønske, og skape den perfekte atmosfæren og stemningen i rommet. Dette gjør den til et utmerket valg for både hjemmebruk og profesjonelle miljøer, som teatre, utstillingslokaler og lignende.


En annen stor fordel med Lifud 120W DALI dimbar strømforsyning er dens 5 års produsent garanti. Dette gir deg trygghet og sikkerhet i å vite at produktet er laget av høy kvalitet og vil fungere godt i lang tid fremover.


En annen flott funksjon i denne strømforsyningen er dens flicker free / flimrerfri teknologi. Dette betyr at den ikke vil flimre eller blinke, noe som gjør den til et ideelt valg for personer og dyr som er følsomme for flimmer. Det er også et flott valg for de som bruker LED-belysning til foto- og videoopptak, da det vil gi en jevn og stabil lyskilde som ikke vil forstyrre opptaket.


Lifud 120W DALI dimbar strømforsyning er kompakt og måler 42 x 30 x 360 mm. Dette gjør det enkelt å installere og plassere i et lite rom. Det er også viktig å merke seg at det har en IP20-rating, noe som betyr at det ikke er vannbestandig og ikke bør brukes i fuktige områder.


Alt i alt er Lifud 120W DALI dimbar strømforsyning en utmerket enhet som gir en pålitelig og stabil strømforsyning til LED-belysning. Det er et flott valg for både hjemmebruk og profesjonelle miljøer, og dens evne til å dimme gjør det til et allsidig og praktisk valg. Med sin 5 års produsent garanti og flimrerfri teknologi, vil du ikke angre på å velge denne strømforsyningen for dine LED-belysningsbehov.


Dokumenter og attester:
- Datasheet

Mer informasjon

847,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarJa
Forbruk og spenning
Forbruk120w
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde30 mm.
Bredde42 mm.
Dybde360 mm.
MaterialeABS Plast