60W strømforsyning
24V DC, 2,5A, IP67 vanntett

power.60w.24V.wp

IP67 vanntett 24V strømforsyning.


24V DC 60W
Input: 230V.
Perfekt til 24V LED-pærer og strips.Produktbeskrivelse

Denne 60W strømforsyningen er designet for å møte behovene til LED belysningssystemer. Den er utstyrt med en IP67-klassifisering, noe som betyr at den er vannbestandig og sikret mot støv. Dette gjør den egnet for både innendørs og utendørs bruk.

Strømforsyningen er kompatibel med en 230V strømkilde, og den leverer en utgangsspenning på 24V DC. Den har en maksimal strømutgang på 2,5A, noe som sikrer at den kan drive de fleste LED-belysningssystemer uten problemer.

Med en effekt på 60W er denne strømforsyningen i stand til å levere tilstrekkelig strøm til å drive et bredt utvalg av LED-belysningsprodukter, inkludert både innendørs og utendørs applikasjoner.

Strømforsyningen har dimensjoner på 44 x 21 x 155 mm, noe som gjør den kompakt og enkel å montere. Den har også en vanntett design som gjør den motstandsdyktig mot fuktighet og kan brukes i ulike miljøer.

Vær oppmerksom på at selv om denne strømforsyningen er vanntett i henhold til IP67 standarden, bør den ikke senkes under vann i lengre tid. Den er ment å tåle regn og fuktighet, men det anbefales ikke å plassere den i permanent vann eller nedsenke den i væsker over lengre tid.

Denne strømforsyningen er et pålitelig og holdbart valg for å drive LED-belysningssystemer. Med sin kompakte størrelse, høye effekt og vanntette design, er den en ideell løsning for både innendørs og utendørs belysning.

Mer informasjon

266,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 33-35 dager


Dataark

Lys
DimbarNei
Forbruk og spenning
Forbruk60w
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde21 mm.
Bredde44 mm.
Dybde155 mm.