LEDlife 20W strømforsyning
12V DC, 1,6A, flicker free, IP20 innendørs

LL-SS20-12


12V DC 5W - 20W.
Input: 230V.
Perfekt til 12V LED-strips.LEDlife 20W strømforsyning er det perfekte valget for deg som ønsker å oppgradere belysningen din til LED. Denne strømforsyningen har en effekt på 20W og er spesielt designet for bruk med LED belysning. Den kan enkelt kobles til en 230V forsyning og leverer en jevn og stabil 12V utgangsstrøm til dine LED-lys.


En av de største fordelene med LEDlife 20W strømforsyning er dens flicker-free teknologi. Flicker eller flimring kan være en stor utfordring for noen mennesker og dyr som er følsomme for dette. Denne strømforsyningen er laget for å minimere flimring, noe som gjør den ideell for bruk i hjemmet, på arbeidsplassen eller i studioet.


Denne strømforsyningen har også dimensjoner på 59 x 18 x 159 mm, noe som gjør den liten og enkel å plassere. Selv om den er liten i størrelse, kan LEDlife 20W strømforsyning levere en kraftig og stabil strøm til dine LED-lys.


Som en ekstra trygghet kommer LEDlife 20W strømforsyning med en produsentgaranti på 3 år. Dette betyr at du kan være sikker på at produktet fungerer som det skal og at du kan kontakte produsenten hvis det skulle oppstå noen problemer.


Til slutt er det viktig å merke seg at LEDlife 20W strømforsyning har en IP20 klassifisering. Dette betyr at den ikke er vannbestandig og derfor bør ikke brukes i områder der den kan bli utsatt for vann eller fuktighet.


Alt i alt er LEDlife 20W strømforsyning en pålitelig og effektiv strømforsyning for LED-belysning. Med sin flicker-free teknologi, kompakte størrelse og produsentgaranti er det et utmerket valg for alle som ønsker å oppgradere belysningen sin.

Mer informasjon

176,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarNei
Forbruk og spenning
Forbruk20w
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde18 mm.
Bredde59 mm.
Dybde159 mm.