LEDlife 40W strømforsyning
12V DC, 3,3A, flicker free, IP20 innendørs

LL-SS40-12


12V DC 5W - 40W.
Input: 230V.
Perfekt til 12V LED-strips.

Designet till LED og funksjonaliteten kan ikke garanteres til for eksempelvis motorer etc.Produktbeskrivelse

Denne strømforsyningen fra LEDlife er spesifikt designet for å drive LED-belysning med et kraftig output på 40W. Den er egnet for innendørs bruk og må kobles til en 230V strømkilde. Den leverer en jevn 12V DC-utgangsspenning som passer perfekt til LED-belysning.

LEDlife 40W strømforsyning er et pålitelig produkt med en produsentgaranti på hele 3 år, noe som sikrer at du får langvarig bruk og pålitelig prestasjon. Den er spesielt konstruert for å eliminere flimring, og dermed er den egnet for folk og dyr som er følsomme for slike effekter. Dette gjør den også ideell for bruk under foto- og videoopptak der en jevn belysning er avgjørende.

Med dimensjoner på 59 x 18 x 159 mm er strømforsyningen kompakt og enkel å installere. Den kan lett plasseres der det er behov for den, og dens elegante design passer godt inn i ethvert interiør. Men husk at denne strømforsyningen kun er IP20-klassifisert, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Sørg derfor for at den er beskyttet mot fuktighet og vannsprut.

Med LEDlife 40W strømforsyning kan du være trygg på at du får en pålitelig, flimmerfri og effektiv strømkilde til din LED-belysning. Kjøp denne strømforsyningen i dag og opplev den beste belysningsopplevelsen!

Mer informasjon

242,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarNei
Forbruk og spenning
Forbruk40w
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde18 mm.
Bredde59 mm.
Dybde159 mm.