LEDlife 40W strømforsyning
12V DC, 3,3A, flicker free, IP20 innendørs

LL-SS40-12


12V DC 5W - 40W.
Input: 230V.
Perfekt til 12V LED-strips.LEDlife 40W Strømforsyning er en kraftig og pålitelig enhet som er spesielt designet for å drive LED-belysning. Med en effekt på 40W kan denne strømforsyningen levere 12V ut til dine LED-lys, og sørge for en jevn og pålitelig strømtilførsel til enhver tid. Denne enheten er ideell for bruk i hjemmet, på kontoret eller i profesjonell belysning, og gir deg alltid den kvaliteten og effektiviteten du trenger.


Med en produsentgaranti på 3 år kan du være trygg på at LEDlife 40W Strømforsyning vil være en pålitelig og langvarig løsning for dine belysningsbehov. Denne enheten har også en flicker-free teknologi som sørger for at det ikke oppstår flimmer eller blinkende lys, noe som gjør den ideell for personer og dyr som er følsomme for flimmer. Den kan også brukes til foto- og videoopptak, da den ikke vil forstyrre kameraets opptak.


Med dimensjoner på 59 x 18 x 159 mm er denne strømforsyningen kompakt og enkel å plassere, og vil ikke ta opp for mye plass i hjemmet eller på kontoret. Den har også en IP20-klassifisering, som betyr at den ikke er vannbestandig, og derfor ikke bør brukes i områder hvor den kan bli utsatt for fuktighet eller vann.


Samlet sett er LEDlife 40W Strømforsyning en kraftig, pålitelig og flimmerfri strømforsyning som er spesielt designet for LED-belysning. Med sin 3-årige produsentgaranti og kompakte størrelse, vil denne enheten være en perfekt løsning for dine belysningsbehov i årene som kommer.

Mer informasjon

181,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarNei
Forbruk og spenning
Forbruk40w
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde18 mm.
Bredde59 mm.
Dybde159 mm.