LEDlife 60W dimbar strømforsyning
12V DC, 5A, IP20 innendørs

LL-TD60-12

Dimbar.
12V DC 5w - 60w.
Input: 230V.
Perfekt til 12V LED-strips.LEDlife 60W dimbar strømforsyning er en kraftig og pålitelig enhet som er spesielt designet for å drive LED-belysning. Med en effekt på 60W, er denne strømforsyningen i stand til å levere en jevn og stabil strøm på 12V, som er ideell for å drive LED-lamper og lysstriper.


En av de beste funksjonene på denne strømforsyningen er dens evne til å dimme belysningen. Dette gir deg full kontroll over lysstyrken, slik at du kan justere lysnivået for å passe til enhver situasjon, enten det er for en romantisk middag, en fest eller en filmvisning.


En annen fordel med LEDlife 60W dimbar strømforsyning er dens 3 års produsent garanti. Dette gir deg trygghet og sikkerhet i tilfelle av eventuelle feil eller problemer med enheten.


Strømforsyningen er også flicker-free/flimrerfri, noe som betyr at den er egnet for bruk i områder med dyr og mennesker som er følsomme for flimmer. Den er også ideell for foto- og videoopptak, hvor det er viktig å ha en jevn og stabil strøm for å unngå flimring og andre problemer.


Med dimensjoner på 50 x 30 x 140 mm, er denne strømforsyningen også svært kompakt og enkel å installere. Den har også en IP20-klassifisering, som betyr at den ikke er vannbestandig og bør ikke brukes i våte områder.


Alt i alt er LEDlife 60W dimbar strømforsyning en kraftig og pålitelig enhet som er ideell for å drive LED-belysning. Med en rekke funksjoner og fordeler, er det en flott investering for alle som ønsker å ha full kontroll over belysningen i hjemmet eller på jobben.

Mer informasjon

533,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarJa
Forbruk og spenning
Forbruk60w
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde30 mm.
Bredde50 mm.
Dybde140 mm.