V-Tac 360W strømforsyning
12V DC, 30A, IP20 innendørs

VT-21360.12V.pw

Kraftig 12V strømforsyning fra V-Tac på 360W.


Er velegnet til LED belysning, eks. LED strips eller pærer.

Strømforsyningen gir god mulighet for eks. å kjøre flere LED strips parallelt, pga. den høye maksbelastningen.
Så slipper du flere mindre strømforsyninger koblet til samtidig.

Sikret mod kortslutning og overbelastning.


Designet till LED og funksjonaliteten kan ikke garanteres til for eksempelvis motorer etc.V-Tac 360W strømforsyning, 12V DC, 30A, IP20 innendørs

Produktet V-Tac 360W strømforsyning er en pålitelig og effektiv strømforsyning designet spesielt for LED belysning. Den er ideell for innendørs bruk og har et IP20-klassifisert kabinett som ikke er vannbestandig. Med en effekt på 360W kan den levere nok strøm til å drive flere LED-lamper samtidig.

Denne strømforsyningen drives av en 230V strømforsyning og har en utgangsspenning på 12V DC. Dette gjør den kompatibel med et bredt spekter av LED-belysningsprodukter. Enten det er for belysning av hjemmet, kontoret eller kommersielle områder, kan V-Tac 360W strømforsyning være en pålitelig løsning for å drive LED-belysningssystemet ditt.

Med dimensjonene 82 x 32 x 208 mm er denne strømforsyningen kompakt og kan enkelt monteres i forskjellige belysningsinstallasjoner. Den leveres også med en 5 års produsentgaranti, som gir deg trygghet og sikkerhet når du kjøper produktet.

For installasjoner der strømforsyningen ikke er utsatt for fuktighet eller vannsprut, er IP20-kapslingen tilstrekkelig. Det er imidlertid viktig å merke seg at denne enheten ikke er egnet for bruk utendørs eller i våte områder. Sørg for å plassere strømforsyningen på et trygt og beskyttet sted for å unngå skader eller feil.

Med V-Tac 360W strømforsyning kan du være sikker på at dine LED-belysningsinstallasjoner får pålitelig og jevn strømtilførsel. Den gir deg fleksibiliteten til å lage imponerende belysningsløsninger for ulike innendørs miljøer. Ta en riktig beslutning i dag og velg V-Tac 360W strømforsyning for dine LED-belysningsbehov!


Dokumenter og attester:
- Bruksanvisning

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

1 104,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarNei
Forbruk og spenning
Forbruk360w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 85-265V
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde32 mm.
Bredde82 mm.
Dybde208 mm.