1 meter LED skapbelysning
6mm høy, 12V, 9W, med støpsel

Komplett lyslist til skapbelysning.
Kommer med 2 meter ledning til Dupont stikk, som passer til vår møbelserie.

Meget kompakt og med elegent utseende.

Husk 12V transformator og Dupont fordeler.
Kan dimmes via våre 12V dimmere.Denne 1 meter lange LED skapbelysningen er den perfekte løsningen for å gi ekstra lys til skap, hyller eller andre steder som trenger ekstra belysning. Med en effekt på 9W og behov for 12V forsyning, er denne belysningen både strømeffektiv og enkel å installere.

Med en lysstyrke på 700 lumen og en høy lysspredning på 120 grader, gir denne belysningen en jevn fordeling av lyset, og sikrer at ingenting blir oversett eller glemt i mørke hjørner. Den høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 80-85 gir et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger, og er tilstrekkelig for de aller fleste behov. I tillegg kan belysningen dimmes for å tilpasse seg ulike situasjoner og behov.

Denne LED skapbelysningen kommer i en varm hvit fargetone på 3000K, som gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Med dimensjoner på 1000 x 6 x 27 mm, passer denne belysningen perfekt til skap og hyller i alle størrelser.

Det er verdt å merke seg at denne belysningen har en IP21 klassifisering, som betyr at den ikke er vannbestandig og derfor ikke bør brukes i fuktige områder. Men med en integrert lyskilde og enkel installasjon, er denne belysningen en flott måte å gi en ekstra touch av lys til ethvert rom.

Mer informasjon

230,00 kr inkl. mva.

  • Varm

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarJa
Lysstyrke700 lumens
Spredning120 grader
RA>= 82
Forbruk og spenning
Forbruk9w
Spenning12V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde6 mm.
Bredde1000 mm.
Dybde27 mm.
MaterialeAluminium+PC