1 meter LED skapbelysning
6mm høy, 12V DC, 9W, med støpsel

Komplett lyslist til skapbelysning.
Kommer med 2 meter ledning til Dupont stikk, som passer til vår møbelserie.

Meget kompakt og med elegent utseende.

Husk 12V transformator og Dupont fordeler.
Kan dimmes via våre 12V dimmere.1 meter LED skapbelysning

Denne LED skapbelysningen er 1 meter lang og har en høyde på 6 mm. Den krever en 12V strømforsyning for å fungere. Med en effekt på 9W, gir den tilstrekkelig lys for å belyse skaper og lignende områder.

Lyset spres jevnt med en spredningsvinkel på 120 grader, noe som sikrer at hele området blir godt opplyst. Den har også en lysstyrke på 700 lumen, som gir tilstrekkelig lysstyrke for de aller fleste behov.

Denne LED belysningen har også en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at den gjengir fargene på en naturlig og nøyaktig måte, slik at alle farger blir vakkert og genuint vist. Dette er ideelt for å vise frem forskjellige materialer og farger i skapet.

Belysningen kan også dimmes, slik at du kan justere lysstyrken etter behov. Dette gjør det mulig å skape forskjellige atmosfærer og tilpasse belysningen til ulike aktiviteter.

Denne LED belysningen har en fargetone på 3000K, som gir en varm hvit lysfarge. Dette bidrar til å skape en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å nyte en koselig stund i skapet.

Med dimensjonene 1000 x 6 x 27 mm passer denne belysningen perfekt til skaper med tilsvarende størrelse. Den har også en IP21-klassifisering, som betyr at den ikke er vannbestandig og derfor ikke egnet for fuktige områder.

Denne LED skapbelysningen har også en integrert lyskilde, noe som gjør den enkel å montere og bruke uten ekstra komponenter eller ledninger. Alt du trenger er tilkobling til en 12V strømforsyning.

Mer informasjon

230,00 kr inkl. mva.

  • Varm

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarJa
Lysstyrke700 lumens
Spredning120 grader
RA>= 82
Forbruk og spenning
Forbruk9w
Spenning12V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde6 mm.
Bredde1000 mm.
Dybde27 mm.
MaterialeAluminium+PC