Spectrum 24W LED taklampe
Ø29cm, Høyde: 3,8cm, hvit kant, inkl. lyskilde



Produktdetaljer

Denne Spectrum 24W LED-taklampen er et praktisk og stilfullt tillegg til ethvert rom. Lampen har en diameter på 29 cm og en høyde på 3,8 cm, med en hvit kant som gir et rent og moderne utseende. Produktet inkluderer også en lyskilde, slik at du kan nyte godt av det strålende lyset med en gang.

Effekt og strømforsyning

Med en effekt på 24W er denne taklampen i stand til å gi deg tilstrekkelig lys til å lyse opp rommet ditt. For å bruke lampen, må den kobles til en 230V strømforsyning.

Lyskvalitet og spredning

Denne taklampen har en lysstyrke på 2650 lumen, noe som betyr at den gir kraftig belysning til rommet. Samtidig har den en lysspredning på 120 grader, som sikrer en jevn fordeling av lyset. Lampen har også en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at den produserer et naturlig lys som viser alle farger klart og vakkert. Uansett behov, vil denne taklampen kunne tilfredsstille dine belysningskrav.

Fargetone på lyset

Denne taklampen er tilgjengelig med en nøytral hvit fargetone på 4000K. Nøytral hvit gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, slik at opplyste motiver virker helt naturlige.

Dimensjoner og vannbestandighet

Med sine dimensjoner på 38 cm i høyde og 29 cm i diameter, passer denne taklampen perfekt inn i de fleste rom. Vær oppmerksom på at den har en IP20-rating, noe som betyr at den ikke er vannbestandig og derfor bør brukes innendørs. Den er imidlertid ideell for f.eks. stuer, kjøkken eller kontorer.

Denne Spectrum 24W LED-taklampen kombinerer funksjonalitet og stil på en imponerende måte. Med sin blendingsfrie og jevne lysfordeling er den perfekt for å opplyse ethvert rom i hjemmet eller på kontoret. Bestill din egen i dag og nyt godt av det behagelige og energieffektive lyset denne taklampen gir.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

300,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeNøytral hvit
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke2650 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk24w
Spenning230V
SpenningsintervallAC:85-265V,50/60Hz
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Dybde38 mm.
DiameterØ29 mm.
MaterialeAluminium