LEDlife T5-SMART51.7 HF
Erstatter 13W HE rør, 7W LED rør, 51,7 cm

7W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet.

Bemerk dette rør virker bare med 13W HE ballaster.

Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 13W HE.

Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver.LEDlife T5-SMART51.7 HF er et fantastisk produkt som vil gi deg en helt ny opplevelse av lys. Dette 7W LED T5 lysrøret erstatter en tradisjonell lysrør på 13W og er perfekt for hjemmet eller kontoret. Produktet må kobles til Ballast forsyning, men dette er en enkel prosess som vil gi deg mange fordeler.


Lysstyrken på dette LED lysrøret er utrolige 910 lumen og har en høy lysspredning på 140 grader som gir en jevn fordeling av lyset. Dette gir deg en lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, som sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov og vil gi deg et behagelig og avslappende lys.


LEDlife T5-SMART51.7 HF er også dimbar, noe som gir deg muligheten til å justere lysstyrken etter ditt behov. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang leve tid.


Du kan velge mellom to forskjellige fargetoner: varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.


LEDlife T5-SMART51.7 HF har dimensjoner på 517 x Ø19 mm og er IP20 - ikke vannbestandig. Dette gjør produktet perfekt for hjemmet eller kontoret, men ikke egnet for utendørs bruk.


Opplev en helt ny verden av lys med LEDlife T5-SMART51.7 HF og få en lyskvalitet som vil transformere rommet ditt. Med lang levetid, dimbar funksjon og to forskjellige fargetoner å velge mellom, vil dette LED lysrøret gi deg det perfekte lyset for enhver situasjon.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

235,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarJa
Lysstyrke910 lumens
Spredning140 grader
RA>= 82
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk7w
Erstatt13w
SpenningBallast
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelT5 / G5 rør
Høyde517 mm.
Diameter19 mm.
MaterialeAluminium+PVC