LEDlife T5-SMART29 HF
Erstatter 8W HE rør, 5W LED rør, 28,8 cm

5W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet.

Bemerk dette rør virker bare med 8W HE ballaster.

Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 8W HE.

Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver.LEDlife T5-SMART29 HF er et innovativt produkt som gir en utmerket erstatning for tradisjonelle lysrør. Dette 5W LED T5-lysrøret er spesielt designet for å erstatte 8W tradisjonelle lysrør på 28.8 cm. Produktet er utformet for å kreve at man kobler til en ballast forsyning for å fungere.


Med en lysstyrke på 560 lumen og en bred lysspredning på 140 grader, gir dette T5-lysrøret en jevn fordeling av lyset. Den høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 80-85 sikrer et naturlig lys som viser alle farger vakkert og genuint. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov. Produktet er også dimbart, slik at brukerne kan justere lysstyrken til ønsket nivå.


Med bruk av LED av høyeste kvalitet, kan man forvente en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang levetid.


LEDlife T5-SMART29 HF kommer i to forskjellige fargetoner: varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.


Produktet har dimensjoner på 288 x Ø19 mm og er ikke vannbestandig med en IP20-rating. Dette produktet er ideelt for bruk i rom som ikke utsettes for fuktighet, som for eksempel kontorer, butikker og hjem. Med LEDlife T5-SMART29 HF kan du oppleve fordelene med LED-teknologi i et pålitelig og holdbart produkt som gir deg god belysning på en effektiv måte.

Mer informasjon

242,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarJa
Lysstyrke560 lumens
Spredning140 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Erstatt8w
SpenningBallast
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelT5 / G5 rør
Høyde288 mm.
Diameter19 mm.
MaterialeAluminium+PVC