LEDlife T5-SMART55 HF
Erstatter 24W HO rør, 12W LED rør, 54,9 cm

12W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturen.

Bemerk dette rør virker bare med 24W HO ballaster.

Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 14W HE eller 24W HO.

Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver.Produktbeskrivelse: LEDlife T5-SMART55 HF, Erstatter 24W HO rør, 12W LED rør, 54,9 cm

Dette LED T5 lysrøret fra LEDlife er designet for å erstatte tradisjonelle 24W lysrør og gir en energieffektiv belysningsløsning. Med en effekt på 12W er dette LED-røret en miljøvennlig og kostnadsbesparende erstatning for dine eksisterende lysrør.

Røret har en lengde på 54,9 cm og må kobles til en ballast forsyning. Denne tilkoblingen sikrer stabil strømforsyning og optimal ytelse.

Med en lysstyrke på 1560 lumen gir dette LED-røret et klart og sterkt lys. Den høye lysspredningen på 140 grader gir en jevn fordeling av lyset, noe som sikrer god belysning over hele området det brukes i.

LED-røret har også en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset gjengir farger på en naturlig og nøyaktig måte. Uansett om du trenger belysning for hjemmet eller kontoret, vil dette LED-røret oppfylle de fleste behov.

Dette LED-røret er dimbart, slik at du kan justere lysstyrken etter behov. På denne måten kan du skape akkurat den atmosfæren du ønsker.

Med bruk av LED av høyeste kvalitet kan dette røret forventes å ha en lang levetid på opptil 50 000 timer. Den minimale reduksjonen i lysstyrke over tid sikrer at røret vil fortsette å gi god belysning i mange år. Den profesjonelle og pålitelige driveren sammen med god kjøling bidrar også til å forlenge produktets levetid.

Du kan velge mellom to fargetoner for dette LED-røret: varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). Varm hvit gir en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape en koselig stemning. Nøytral hvit gir et klart og effektivt arbeidsmiljø, uten blå eller gule toner som kan påvirke fargegjengivelsen av opplyste objekter.

Dette LED-røret har en standard dimensjon på 549 x Ø19 mm, noe som gjør det kompatibelt med de fleste armaturer og monteringssystemer. Det er viktig å merke seg at røret har en IP20-klassifisering, noe som betyr at det ikke er vanntett og derfor ikke bør brukes i områder med høy fuktighet eller vannsøl.

Mer informasjon

285,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarJa
Lysstyrke1560 lumens
Spredning140 grader
RA>= 82
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk12w
Erstatt24w
SpenningBallast
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelT5 / G5 rør
Høyde549 mm.
Diameter19 mm.
MaterialeAluminium+PVC