System Shift Basic
Gitter med Lineært Lysarmatur 330mm, 18W, 3000K, Svart



System Shift Basic, Gitter med Lineært Lysarmatur 330mm, 18W, 3000K, Svart

Effekt: 18W. Må kobles til 48V forsyning.

Lysstyrke: 1300 lumen med et fokusert lys på 24 grader som sikrer et kontrollert og presist lys.

Lyskvalitet: Med en RA-verdi på 80-85 garanteres en høy lyskvalitet som gjenspeiler farger naturlig og vakkert. Dette gjør armaturet egnet for de fleste bruksområder.

Fargetone på lyset: Finnes i Varm hvit. Den varme fargetonen skaper en behagelig og avslappende atmosfære som bidrar til å skape en koselig stemning.

Dimensjoner: 330 x 23 x 42 mm. IP20-klassifisert, som betyr at armaturet ikke er vannbestandig og egner seg best innendørs.

Integrert lyskilde: System Shift Basic leveres med en integrert lyskilde for enkel installasjon og bruk.

Dette lineære lysarmaturet fra System Shift Basic er designet for å kombinere funksjonalitet med stil. Med sin presise lysfordeling og høye lyskvalitet er det ideelt for bruk i kontorer, butikker, eller andre steder hvor god belysning er viktig. Den svarte finishen gir armaturet et moderne utseende som passer inn i de fleste miljøer.

Armaturet er enkelt å montere og kan justeres for å oppnå ønsket lysvinkel. Med en effekt på 18W og en lysstyrke på 1300 lumen, gir det tilstrekkelig med lys til å dekke de fleste behov. Enten det er behov for generell belysning eller spotlight-effekt, kan System Shift Basic håndtere det.

Med System Shift Basic får du ikke bare et pålitelig og funksjonelt lysarmatur, men også et estetisk tiltalende designelement som vil bidra til å forbedre atmosfæren der det brukes.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

314,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
Lysstyrke1300 lumens
Spredning24 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk18w
Spenning48V
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde23 mm.
Bredde330 mm.
Dybde42 mm.