System Shift Spot
Lys 44x157x178mm 10W 24° Hvit DALI



Produktbeskrivelse:

System Shift Spot er en stilig og kraftig lyskaster som er perfekt for å belyse ulike rom og områder. Med en effekt på 10W og behov for 48V strømforsyning, gir den deg et imponerende lysutbytte. Med en lysstyrke på 700 lumen og en fokusert lysstråle på 24 grader, kan du være sikker på å ha kontrollert og presist lys.

Lyskvalitet:

Denne lyskasteren leverer ekstra høy lyskvalitet med en RA-verdi på 90-95, som sikrer at lyskvaliteten er tilfredsstillende selv i de mest krevende situasjonene. Du vil oppleve levende og naturlig lys som vakkert viser alle farger på en sprudlende måte.

Dimbar og garanti:

Dette produktet er DALI dimbar, slik at du kan tilpasse lysnivået etter behov. Med 5 års produsentgaranti, kan du være trygg på at produktet er av høy kvalitet og kommer til å vare lenge.

Lang levetid:

Ved å benytte LED av høy kvalitet, sikrer denne lyskasteren en lang og sikker drift på opptil 50.000 timer med minimal reduksjon i lysstyrke. Den profesjonelle og pålitelige driveren, sammen med god kjøling, bidrar til å forlenge levetiden til produktet.

Fargetone og dimensjoner:

System Shift Spot er tilgjengelig i varm hvit fargetone, som skaper en behagelig og avslappende atmosfære. Med dimensjonene 178 x 44 x 157 mm passer denne lyskasteren godt inn i ulike miljøer.

IP20 klassifisering gjør produktet ikke egnet for våtrom da det ikke er vannbestandig. Med integrert lyskilde er dette en praktisk og funksjonell lyskaster som vil skinne lenge og lyst i ditt hjem eller kontor.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

3 982,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • DALI dæmpbar

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
DimbarJa, DALI
Lysstyrke700 lumens
Spredning24 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk10w
Spenning48V
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde44 mm.
Bredde178 mm.
Dybde157 mm.