V-Tac 18W LED panel downlight
Hull: Ø21 cm, Mål: Ø22,5 cm, 230V

Fin LED-innbyggingspanel med hvit kant.
LED-lyskilde er innebygd.
Effekt: 18W 
Ytre mål: Ø22,5 cm
Hullmål: Ø21 cm
Høyde på panel: 2,5 cm
Høyde på driver: 2,5 cm
Kant farge: Hvit.
Leveres komplett med driver og fjærer.
Dimbar 18W driver kan kjøpes ved separat.
Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling.Produktbeskrivelse V-Tac 18W LED panel downlight

Det V-Tac 18W LED panel downlight er en energieffektiv belysningsløsning for ditt hjem eller kontor. Med sin moderne design og høye ytelse, er dette produktet ideelt for å erstatte tradisjonelle 110W downlights.

Med en diameter på 22,5 cm og en hulldiameter på 21 cm, passer dette LED-panellet perfekt inn i de fleste takkonstruksjoner. Med en effekt på 18W er det enkelt å oppnå den ønskede belysningsstyrken uten å bruke mye energi.

En av de beste egenskapene til dette LED-panelet er dens høye lysspredning på 120 grader. Dette betyr at lyset blir jevnt fordelt i rommet, og eliminerer skyggefulle områder. Med en lysstyrke på 1500 lumen er dette LED-panelet i stand til å gi tilstrekkelig lys i de fleste rom.

Med en høy lyskvalitet og en RA-verdi på 80-85, vil dette LED-panelet gi deg et naturlig lys som gjengir farger på en vakker og genuin måte. Dette gjør det perfekt for alle slags behov, enten det er i hjemmet, på kontoret eller i butikken.

Et annet flott trekk ved dette LED-panelet er at det er flicker-free, noe som betyr at det ikke flimrer. Dette er ideelt for mennesker og dyr som er følsomme for flimring, samt for bruk i foto- og videopptak hvor jevn belysning er viktig.

Du kan også velge mellom tre forskjellige fargetoner for lyset. Varm hvit (3000K) gir en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape en koselig stemning. Nøytral hvit (4000K) gir en naturlig belysning uten blå eller gule toner, ideell for arbeidsmiljøer hvor nøyaktig belysning er viktig. Kald hvit (6400K) gir et kaldt lys med et blåaktig skjær, perfekt for spesielle dekorative formål.

Dette V-Tac LED-panel downlight har dimensjoner på 25 x 225 mm og passer perfekt i et 210 mm hull. Med en IP20 rating er det ikke vanntett, så det bør ikke brukes i våte områder.

Dette LED-panelet kommer også med en integrert lyskilde, noe som gjør det enkelt å installere og erstatte.


Husk tilleggskjøp:
- Smart koblingsboks - Med klemme og strekkavlaster, IP20 innendørs


Dokumenter og attester:
- Ies
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

156,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Ved tilkjøp

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6400K
DimbarNei
Lysstyrke1500 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk18w
Erstatt110w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 200-240V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde25 mm.
Diameter225 mm.
Hullstørrelse210 mm.
MaterialeAluminium+PMMA