5-pakning røde LED-stearinlys inkludert fjernkontroll
Batteri

we.53943

Skap en magisk og koselig atmosfære med vår sett med 5 røde LED-stearinlys. Disse stearinlys, som måler 2,1 x 24 cm hver, er ikke bare vanlige stearinlys - de er ekte stemningsskapere.

Våre LED-stearinlys har en unik flammeffekt takket være den bevegelige veken og lysstaken som er laget av ekte voks. Dette betyr at de er vanskelige å skille fra ekte stearinlys, noe som gir en ekstra dimensjon av realisme til din innredning.

Med den medfølgende 6-knappers fjernkontroll har du full kontroll over lysene. Slå dem av og på med letthet, eller sett en timer på 4 eller 8 timer for å spare energi. Du kan til og med velge mellom en flimrende eller konstant lysinnstilling, avhengig av humøret ditt.

Våre elektriske lys er ikke bare vakre, de er også trygge. De gir en varm og innbydende glød som tilfører en enkel og elegant touch til ethvert rom. Og det viktigste av alt, de er ideelle der ekte stearinlys er farlige eller ikke tillatt.

Hvert lys drives av 2 AA-batterier (ikke inkludert), mens fjernkontrollen krever 1 CR2025-batteri (inkludert). Så du kan plassere dem hvor som helst uten bekymring for ledninger eller strømuttak.

Vær oppmerksom på at våre lys ikke bør utsettes for høye temperaturer eller sterkt sollys, da dette kan føre til smelting. 




Beskrivelse av produktet:

Dette settet med 5 røde LED-stearinlys er perfekt for å skape en varm og koselig atmosfære i hjemmet ditt. Med den medfølgende fjernkontrollen kan du enkelt slå lysene av og på, justere lysstyrken og velge mellom forskjellige flimrende effekter.Et av de mest imponerende trekkene ved disse lysene er den høye lyskvaliteten. Med en RA-verdi på 80-85 kan du være sikker på at de vil vise fargene på en vakker og autentisk måte. Uansett om du ønsker å bruke dem til dekorasjon i spesielle anledninger, som bryllup eller bursdagsfeiringer, eller bare for å skape en avslappende atmosfære i hverdagen, vil disse lysene være perfekte.Selv om lyskvaliteten er eksepsjonell, er det viktig å merke seg at disse lysene ikke er vannbestandige. Med en IP20-vurdering er de bare egnet for innendørs bruk. Vær forsiktig med å plassere dem i områder med høy luftfuktighet eller i nærheten av vannkilder.I tillegg til deres høye lyskvalitet og praktiske fjernkontroll, kommer disse LED-stearinlysene også med batterier inkludert. Dette gjør det enkelt å sette dem opp og bruke dem umiddelbart etter kjøpet.Uansett om du ønsker å legge til en romantisk stemning til et rom, dekorere en fest eller bare skape en koselig atmosfære i hjemmet ditt, vil dette settet med 5 røde LED-stearinlys være det perfekte valget. Med deres vakre og autentiske lys vil de legge til en ekstra touch av eleganse til ethvert rom.
Husk tilleggskjøp:
- AA 10-pak AgfaPhoto Professional batteri - Alkaline, 1,5V

Mer informasjon

260,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarNei
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Forbruk og spenning
Dimensjoner