LED gravsteinslys
Rød, 12 cm høy, IP44 utendørs, batteri

we.60335

Når du ønsker å hedre minnet om dine kjære på en vakker og problemfri måte, er våre værbestandige LED-gravlys den perfekte løsningen. Med dette innovative tilbehøret kan du plassere dine elektroniske gravlys direkte på graven eller i en gravlykt uten å bekymre deg for fuktighet og værforhold.

Beskytt elektronikken mot fuktighet: Uansett om solen skinner eller regnet faller, fungerer våre værbestandige LED-gravlys som en skjold mot naturens luner. Elektronikken er trygt beskyttet mot fuktighet, slik at du kan ha full tillit til at ditt gravlys alltid vil skinne klart og vakkert.

Klassisk gravbelysning uten besvær: Våre værbestandige LED-gravlys gir deg muligheten til å nyte den estetiske skjønnheten ved klassisk gravbelysning uten bryderiet med daglig utskifting av lys. Våre elektroniske gravlys forblir strålende i timer uten å kreve vedlikehold. Du kan nå fokusere på å minnes og ære dine kjære uten å bekymre deg for stearin eller vind.

Praktisk på-/av-funksjon: Vi har gjort det enkelt å kontrollere lyset inne i LED-gravlyset. Vår diskret plasserte på-/av-knapp ved siden av LED-en gjør det praktisk å tenne og slukke lyset etter behov. Den er lett tilgjengelig via det avtakbare lokket, noe som gjør betjeningen enkel.

Batteridrevet og energivennlig: Drevet av 2 AA-batterier (merk: ikke inkludert), er våre værbestandige LED-gravlys både miljøvennlige og kostnadseffektive. Du kan glede deg over måneder med vakker belysning før batteriene må byttes ut.



Produktbeskrivelse

Dette LED gravsteinslyset er designet for å gi en vakker og naturlig belysning til gravsteiner og minnesmerker. Med en høyde på 12 cm passer det perfekt til de fleste gravstener. Den røde fargen gir en varm og behagelig atmosfære.

Lyskvalitet

Dette gravsteinslyset har en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Uansett om det er blomster, dekorasjoner eller gravsteinen selv, vil de bli vist i sin sanne skjønnhet. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov og sikrer en klar synlighet i forskjellige lysforhold.

Utendørs bruk

Dette gravsteinslyset er designet for utendørs bruk med en IP44-klassifisering. Det betyr at det er beskyttet mot fuktig luft og tåler vannsprut på fronten. Uansett om det er regn eller fuktighet i luften, kan du være trygg på at dette lyset vil tåle vær og vind uten problemer. Det er spesielt konstruert for å vare lenge og tåle tøffe forhold.

Batteridrevet

Dette gravsteinslyset er drevet av batterier, noe som gir deg fleksibilitet til å plassere det hvor som helst uten å bekymre deg for tilgang til strømuttak. Batteriene er enkle å bytte ut, og lyset har en lang batterilevetid, slik at du kan nyte den varme belysningen lenge før du trenger å bytte batterier. Det er også energieffektivt, slik at du kan spare på batteriene og redusere utskiftningsfrekvensen.

Ikke bare er dette LED gravsteinslyset vakkert og funksjonelt, det er også holdbart og pålitelig. Med sin høye lyskvalitet, utendørsbeskyttelse og batteridrevne design er det det perfekte valget for å skape et vakkert og minneverdig lys på gravstedet.


Husk tilleggskjøp:
- AA 10-pak AgfaPhoto Professional batteri - Alkaline, 1,5V

Mer informasjon

69,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarNei
RA>= 80
Forventet levetid L8010000 timer
Forbruk og spenning
Dimensjoner