3-pakning hvite LED vokslys i glass
Batteri, timerfunksjon

we.60343

Opplev den perfekte atmosfæren med våre sjarmerende batteridrevne LED-stearinlys i gjennomsiktig glass, innpakket i naturlig hamp. Disse vakre lysene er ikke bare en måte å lyse opp rommet på, de er en ekte kilde til kos og eleganse.

Hvert sett består av tre hvite LED-lys i tre ulike størrelser - 7,5 x 10 cm, 12,5 cm og 15 cm. Deres realistiske flimrende flammeeffekt skaper en innbydende og varm atmosfære, akkurat som ekte stearinlys. Takket være den svingende veken og de naturlige materialene får du en rustikk eleganse som vil imponere gjestene dine og legge til en beroligende stemning i ethvert rom.

Det beste med våre batteridrevne stearinlys er deres allsidighet. De passer perfekt til anledninger som jul, bursdager og bryllup, og de kan også brukes som en trygg dekorasjon i rom hvor åpen ild ikke er tillatt, som stuer, soverom, kontorer og skoler. Du trenger ikke bekymre deg for brannfare eller dryppende stearin. Våre LED-lys er trygge og enkle å bruke.

Lyset har også inkludert en praktisk timerfunksjon som lar deg sette lyset til å slukke automatisk etter 4 eller 8 timer, noe som sparer strøm og bekymringer. Hver enhet krever kun 2 AA-batterier (merk: batterier følger ikke med), slik at du kan plassere dem hvor som helst uten å bekymre deg for stikkontakter.

Vær oppmerksom på at våre stearinlys ikke bør utsettes for høye temperaturer eller sterkt sollys, da dette kan forårsake smelting. Så sørg for å plassere dem nøye og nyt den skjønnheten de bringer til hjemmet ditt.

Skap stemning med våre batteridrevne LED-stearinlys. 



3-pakning hvite LED vokslys i glass, Batteri, timerfunksjon

Denne 3-pakningen med hvite LED-vokslys i glass er perfekt for å skape en koselig og romantisk atmosfære i hjemmet ditt. Lysene er utstyrt med batterier som gjør at du kan plassere dem hvor som helst uten å bekymre deg for ledninger eller strømkilder.Med sin timerfunksjon kan du enkelt programmere lysene til å slå seg av etter en bestemt tidsperiode, noe som er ideelt for bruk i soverommet eller som pynt på middagsbordet. Du kan velge mellom 4 timers eller 8 timers timerfunksjon, avhengig av dine behov.En av de viktigste egenskapene ved disse lysene er deres høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85 sikrer de et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette gjør dem egnet for de aller fleste behov, enten det er som dekorasjon i stuen, på badet eller på terrassen.Det er viktig å nevne at disse lysene har en IP20-klassifisering, noe som betyr at de ikke er vannbestandige. Derfor bør de ikke brukes utendørs eller i områder der de kan utsettes for fuktighet eller vannsprut.Hver av de tre lysene i pakken kommer i et elegant glass som gir en ekstra touch av stil og eleganse. Glasset har en jevn overflate som gjør at lyset sprer seg jevnt og skaper en varm og behagelig atmosfære.Enten du vil bruke dem til å skape en avslappende stemning i badekaret, som en del av dekorasjonen på et middagsbord eller for å lyse opp en mørk krok i hjemmet ditt, vil disse hvite LED-vokslysene definitivt legge til det lille ekstra.Bestill din 3-pakning med hvite LED-vokslys i glass med batteri og timerfunksjon i dag, og nyt den unike atmosfæren de skaper.
Husk tilleggskjøp:
- AA 10-pak AgfaPhoto Professional batteri - Alkaline, 1,5V

Mer informasjon

280,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarNei
RA>= 80
Forventet levetid L8010.000 timer
Forbruk og spenning
Dimensjoner