5-pakning hvite LED-stearinlys inkludert fjernkontroll
Batteri

we.49867

Skap en magisk og koselig atmosfære med vårt sett med 5 hvite LED-lys. Disse lysene, som måler 2,1 x 24 cm hver, er ikke bare lys - de er ekte stemningsskapere.

Våre LED-lys har en unik flammeeffekt takket være den bevegelige veken og lyskroppen som er laget av ekte voks. Dette betyr at de er vanskelige å skille fra ekte stearinlys, noe som legger til en ekstra dimensjon av realisme til din innredning.

Med den medfølgende 6-knappers fjernkontrollen har du full kontroll over lysene. Slå dem av og på enkelt, eller sett en timer på 4 eller 8 timer for å spare energi. Du kan til og med velge mellom en flimrende eller konstant lysinnstilling, avhengig av humøret ditt.

Våre elektriske lys er ikke bare vakre, de er også trygge. De avgir en varm og innbydende glød som legger til en enkel og elegant touch til ethvert rom. Og viktigst av alt, de er ideelle der ekte stearinlys er farlige eller ikke tillatt.

Hvert lys drives av 2 AA-batterier (ikke inkludert), mens fjernkontrollen krever 1 CR2025-batteri (inkludert). Så du kan plassere dem hvor som helst uten bekymring for ledninger eller stikkontakter.

Vennligst merk at våre lys ikke bør utsettes for høye temperaturer eller sterkt sollys, da dette kan føre til smelting. 




Produktbeskrivelse:

Dette 5-pakningen med hvite LED-stearinlys er perfekt for å skape en koselig atmosfære i ethvert rom i hjemmet. Disse LED-lysene kommer komplett med en praktisk fjernkontroll, slik at du enkelt kan justere lysstyrken og slå dem av og på uten å måtte forlate sofaen.

Med en RA-verdi på 80-85 har disse LED-stearinlysene en høy lyskvalitet som sikrer et naturlig og vakkert lys. Med denne høye RA-verdien viser lysene alle farger på en genuin måte, og gir et lys som er tilfredsstillende for de aller fleste behov.

Det er viktig å merke seg at disse LED-stearinlysene ikke er vanntette (IP20). Derfor bør de ikke brukes utendørs eller i områder som er utsatt for fuktighet. For innendørs bruk i tørre rom er de imidlertid ideelle for å skape en avslappende og stemningsfull atmosfære.

Denne 5-pakningen med hvite LED-stearinlys er også utstyrt med batterier, slik at du kan bruke dem umiddelbart uten å måtte kjøpe ekstra strømkilder. Batteriene gir en langvarig og pålitelig krafttilførsel, slik at du kan nyte lysene i mange timer før batteribytte er nødvendig.

Uansett om du ønsker å bruke disse LED-stearinlysene til å skape en romantisk stemning i stua, eller til å lyse opp spisebordet under middagsselskap, vil de definitivt være et flott tillegg til hjemmet ditt. Deres høye lyskvalitet og praktiske fjernkontroll gjør dem til et flott og brukervennlig alternativ for ethvert behov.


Husk tilleggskjøp:
- AA 10-pak AgfaPhoto Professional batteri - Alkaline, 1,5V

Mer informasjon

323,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarNei
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Forbruk og spenning
Dimensjoner