3-pakning hvite LED vokslys
Batteri, timerfunksjon

we.66541

Opplev den perfekte atmosfæren med våre sjarmerende batteridrevne LED-lys i gjennomsiktig glass, innpakket i naturlig hamp. Disse vakre lysene er ikke bare en måte å lyse opp rommet på, de er en ekte kilde til kos og eleganse.

Hvert sett består av tre hvite LED-lys i tre forskjellige størrelser - 7,5 x 10 cm, 12,5 cm og 15 cm. Deres realistiske flimrende flammeeffekt skaper en innbydende og varm atmosfære, som bare ekte stearinlys kan. Takket være den svingende veken og de naturlige materialene får du en rustikk eleganse som vil imponere gjestene dine og legge til en beroligende stemning i ethvert rom.

Det beste med våre batteridrevne stearinlys er deres allsidighet. De egner seg godt til anledninger som jul, bursdager og bryllup, og de kan også brukes som trygg dekorasjon i rom der åpen ild ikke er tillatt, som stuer, soverom, kontorer og skoler. Du trenger ikke bekymre deg for brannfare eller dryppende voks. Våre LED-lys er trygge og enkle å bruke.

Lyset har også en praktisk tidsfunksjon som lar deg sette lyset til å slå seg av automatisk etter 4 eller 8 timer, noe som sparer strøm og bekymringer. Hver enhet krever bare 3 AAA-batterier (merk: batterier følger ikke med), slik at du kan plassere dem hvor som helst uten å bekymre deg for stikkontakter.

Vær oppmerksom på at våre stearinlys ikke bør utsettes for høye temperaturer eller sterkt sollys, da dette kan forårsake smelting. .



3-pakning hvite LED vokslys med batteri og timerfunksjon

Dette produktet er en 3-pakning med hvite LED vokslys som passer perfekt til å skape en koselig og varm atmosfære i hjemmet ditt. Hvert lys er utstyrt med et batteri og en praktisk timerfunksjon, slik at du kan sette lysene til å lyse i en bestemt tidsperiode.

En av de viktigste egenskapene til disse lysene er deres høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer de et naturlig lys som virkelig fremhever alle farger på en vakker og genuin måte. Uansett om du ønsker å bruke lysene til dekorasjon, stemningsbelysning eller til å skape en romantisk atmosfære, vil den høye lyskvaliteten tilfredsstille de fleste behov.

Vær oppmerksom på at disse lysene ikke er vannbestandige og har en IP20-klassifisering. Derfor anbefales det å bruke lysene innendørs eller på steder der de ikke vil bli utsatt for fuktighet eller vann. De er imidlertid perfekte til å gi en ekstra touch av lys og stemning til stuer, soverom, spisestuer, entréer og andre rom i hjemmet ditt.

Med batteridrift trenger du ikke bekymre deg for ledninger eller stikkontakter. Dette gjør det enkelt å plassere lysene hvor du vil, uten begrensninger. Timerfunksjonen lar deg velge mellom flere tidsinnstillinger, slik at du kan ha lysene på i noen timer av gangen uten å måtte slå dem av manuelt.

Enten du ønsker å skape en avslappende atmosfære, dekorere til spesielle anledninger eller bare trenger ekstra lys i hjemmet ditt, vil disse hvite LED vokslysene være et utmerket valg. Opplev den høye lyskvaliteten og den praktiske timerfunksjonen, samtidig som du nyter den koselige følelsen av levende lys.


Husk tilleggskjøp:
- AAA 10-pak AgfaPhoto Professional batteri - Alkaline, 1,5V

Mer informasjon

201,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarNei
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Forbruk og spenning
Dimensjoner