3-pakning sandfarget LED vokslys i glass
Batteri, timerfunksjon

we.60380

Opplev den perfekte atmosfæren med våre sjarmerende batteridrevne LED-stearinlys i gjennomsiktig glass, innpakket i naturlig hamp. Disse vakre lysene er ikke bare en måte å lyse opp rommet på, de er en ekte kilde til kos og eleganse.

Hvert sett består av tre sandfarget LED-stearinlys i tre ulike størrelser - 7,5 x 10 cm, 12,5 cm og 15 cm. Deres realistiske flimrende flammeeffekt skaper en innbydende og varm atmosfære, akkurat som ekte stearinlys. Takket være den svingende veken og de naturlige materialene får du en rustikk eleganse som vil imponere gjestene dine og legge til en beroligende stemning i ethvert rom.

Det beste med våre batteridrevne stearinlys er deres allsidighet. De passer perfekt til anledninger som jul, bursdager og bryllup, og de kan også brukes som en trygg dekorasjon i rom hvor åpen ild ikke er tillatt, som stuer, soverom, kontorer og skoler. Du trenger ikke bekymre deg for brannfare eller dryppende stearin. Våre LED-lys er trygge og enkle å bruke.

Lyset har også inkludert en praktisk timerfunksjon som lar deg sette lyset til å slukke automatisk etter 4 eller 8 timer, noe som sparer strøm og bekymringer. Hver enhet krever kun 3 AAA-batterier (merk: batterier følger ikke med), slik at du kan plassere dem hvor som helst uten å bekymre deg for stikkontakter.

Vær oppmerksom på at våre stearinlys ikke bør utsettes for høye temperaturer eller sterkt sollys, da dette kan forårsake smelting. 



3-pakning sandfarget LED vokslys i glass, Batteri, timerfunksjon

Dette settet med 3 sandfargede LED vokslys i glass er perfekt for å skape en koselig og avslappende atmosfære i hjemmet ditt. Med sin vakre design og realistiske flammeeffekt gir disse lysene deg følelsen av ekte stearinlys uten bekymringen for brannfare.

Disse LED vokslysene er utstyrt med en timerfunksjon, som lar deg stille inn lysene til å slå seg av automatisk etter 4 eller 8 timer. Dette gjør dem ideelle for bruk både i hverdagen og ved spesielle anledninger. Med timerfunksjonen kan du enkelt skape den perfekte stemningen og spare batteri ved å la lysene slå seg av når du ikke er til stede.

Den høye lyskvaliteten til disse vokslysene er noe som virkelig skiller dem ut. Med en høy RA-verdi på 80-85, sikrer lysene et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette betyr at du vil oppleve en god lyskvalitet med disse lysene, som er tilstrekkelig for de aller fleste behov. Enten du ønsker å skape en avslappende atmosfære, dekorere til en spesiell anledning eller bare skape et hyggelig lys i rommet, er disse lysene et perfekt valg.

Vær oppmerksom på at disse LED vokslysene har en IP20-vurdering, som betyr at de ikke er vannbestandige. Derfor bør du unngå å plassere lysene i områder hvor de kan bli utsatt for vann eller fuktighet. Hvis de kommer i kontakt med vann, kan det føre til skade på lysene eller redusert funksjonalitet.

Med 3-pakningen av sandfargede LED vokslys i glass får du ikke bare vakre og realistiske lys, men også en praktisk og trygg belysningsløsning. Utforsk mulighetene med timerfunksjonen og skap den perfekte stemningen i hjemmet ditt.-


Husk tilleggskjøp:
- AAA 10-pak AgfaPhoto Professional batteri - Alkaline, 1,5V

Mer informasjon

283,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarNei
RA>= 80
Forventet levetid L8010000 timer
Forbruk og spenning
Dimensjoner