LED gravsteinslys
Hvit, 12 cm høy, IP44 utendørs, batteri

we.64604

Når du ønsker å hedre minnet om dine kjære på en vakker og problemfri måte, er våre værbestandige LED-gravlys den perfekte løsningen. Med dette innovative tilbehøret kan du plassere dine elektroniske gravlys direkte på graven eller i en gravlykt uten å bekymre deg for fuktighet og værforhold.

Beskytt elektronikken mot fuktighet: Uansett om solen skinner eller regnet faller, fungerer våre værbestandige LED-gravlys som en skjold mot naturens luner. Elektronikken er trygt beskyttet mot fuktighet, slik at du kan ha full tillit til at ditt gravlys alltid vil skinne klart og vakkert.

Klassisk gravbelysning uten besvær: Våre værbestandige LED-gravlys gir deg muligheten til å nyte den estetiske skjønnheten ved klassisk gravbelysning uten bryderiet med daglig utskifting av lys. Våre elektroniske gravlys forblir strålende i timer uten å kreve vedlikehold. Du kan nå fokusere på å minnes og ære dine kjære uten å bekymre deg for stearin eller vind.

Praktisk på-/av-funksjon: Vi har gjort det enkelt å kontrollere lyset inne i LED-gravlyset. Vår diskret plasserte på-/av-knapp ved siden av LED-en gjør det praktisk å tenne og slukke lyset etter behov. Den er lett tilgjengelig via det avtagbare lokket, noe som gjør betjeningen enkel.

Batteridrevet og energivennlig: Drevet av 2 AA-batterier (merk: ikke inkludert), er våre værbestandige LED-gravlys både miljøvennlige og kostnadseffektive. Du kan glede deg over måneder med vakker belysning før batteriene må byttes ut.



LED gravsteinslys, Hvit, 12 cm høy, IP44 utendørs, batteri

Dette LED gravsteinslyset er designet for å gi en vakker og behagelig belysning til gravsteiner. Med sin hvite farge og en høyde på 12 cm passer det perfekt til å pynte og ære gravsteder utendørs. Med et IP44-klassifisert utendørsområde tåler dette lyset fuktig luft og vannsprut på fronten, slik at det kan brukes selv under regnfulle dager.

Det som virkelig skiller dette produktet fra andre gravsteinslys er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85 sikrer det et naturlig lys som skaper en vakkert og genuint visning av alle farger. Dette betyr at lyset vil fremheve gravsteinens detaljer og farger på en flott måte, samtidig som det skaper en atmosfære som er behagelig for øynene.

Uansett om du ønsker å sette et lyst og levende preg på gravplassen eller bare ønsker å ha et varmt og innbydende lys for å minnes en kjær, er dette LED gravsteinslyset den perfekte løsningen. Med høy lyskvalitet og en passende størrelse vil det dekke de fleste behov og skape den rette atmosfæren for å hedre og minnes de avdøde.

Ved å komme med et batteridrevet design, gir dette gravsteinslyset også fleksibilitet til å plassere det hvor som helst uten å være avhengig av en elektrisk strømkilde. Batteriet sikrer langvarig bruk, slik at du kan være trygg på at lyset vil vare gjennom hele kvelden eller natten.


Husk tilleggskjøp:
- AA 10-pak AgfaPhoto Professional batteri - Alkaline, 1,5V

Mer informasjon

54,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarNei
RA>= 80
Forventet levetid L8010000 timer
Forbruk og spenning
Dimensjoner