1W downlight
Hull: Ø4,4 cm, Mål: Ø5,2 cm, 2,2 cm høy, 230V

Smart lite downlight i polert aluminium.

LED-lyskilde på 1W er innebygd.

Lysstyrke: 95 lumen (tilsvarende 15W halogen).

Spredning: 38 grader.

Kan vippes.

Ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling.

Innbyggingshøyde: 22mm!
Hullmål: 44 - 48mm.
Ytre diameter: 52 mm.Denne 1.5W LED downlighten er en utmerket erstatning for en tradisjonell 15W downlight. Den er utformet for å passe inn i eksisterende innbyggingshull og er koblet til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 95 lumen og et fokusert lys på 38 grader, er lyset det perfekte valget for de som ønsker kontrollert belysning i rommet sitt.

En av de beste funksjonene til denne downlighten er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, gir den en naturlig og vakker belysning som viser alle farger på en genuin måte. Dette betyr at du kan være trygg på at produktet vil gi deg den beste belysningen for de aller fleste behov.

Produktet er også laget av LED av høyeste kvalitet, noe som sikrer en lang og sikker drift opp til 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Den profesjonelle og pålitelige driveren og god kjøling, gjør at produktet forventes å ha en lang levetid.

Det er to forskjellige fargetoner å velge mellom: varm hvit (2800K) og nøytral hvit. En varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, og skaper en koselig atmosfære. En nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet, og gir et naturlig utseende til opplyste motiver.

Med dimensjoner på 22 x Ø52 mm og en hul størrelse på 44 mm, passer denne downlighten perfekt til eksisterende innbyggingshull. Det er en integrert lyskilde, som betyr at det ikke er behov for ekstra lyskilder. Overall, er dette en flott produkt for de som ønsker en pålitelig og effektiv downlight med en høy lyskvalitet og lang levetid.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

154,00 kr inkl. mva.

138,60 kr  ved kjøp av 10+

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge2800K
DimbarNei
Lysstyrke95 lumens
Spredning38 grader
RA>= 82
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1.5w
Erstatt15w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelDownlight
Høyde22 mm.
Diameter52 mm.
Hullstørrelse44 mm.
MaterialeAluminium