1,5W heis spot
Hull: Ø4,2 cm, Mål: Ø5,2 cm, 25° spredning, 2m ledning

Praktisk liten aluminiumspot, som leveres med 2 meter ledning for enkel tilkobling.

Montert i en høyde på 2,2 meter gir denne spoten 153 lux på gulvet.

Det gjør den velegnet som heisbelysning.

Kan vippes.

Må ikke monter direkte i isolasjon - Det må være litt luft rundt for kjøling.

Innbygningshøyde: 22 mm.

Hull diameter: 42 - 48 mm.

Ytre diameter: 52 mm.

 

Der følger med LED driver, som tilkobles 230V.tt luft rundt for kjøling.1,5W heis spot er et LED-lys for innbygging som er utviklet for å erstatte tradisjonelle 15W lyskilder. Dette energieffektive produktet må kobles til en 230V strømkilde for å fungere optimalt.

Med en lysstyrke på 110 lumen og et fokusert lys på 25 grader, sikrer 1,5W heis spot et kontrollert og presist lys. Dette er ideelt for å skape en behagelig atmosfære og fremheve spesifikke områder eller objekter. Lyskvaliteten er av høy standard med en RA-verdi på 80-85, noe som betyr at fargene vil bli vakkert og genuint gjengitt. Denne lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov og sikrer et naturlig lys.

Ved å bruke LED-lys av høyeste kvalitet, kan man forvente en lang og sikker driftstid på opptil 30.000 timer. Selv etter mange timer med bruk, vil det være minimal reduksjon i lysstyrken. Dette skyldes kombinasjonen av en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, som bidrar til å opprettholde en optimal ytelse over tid. Med en lang levetid kan man være trygg på at produktet vil vare i mange år.

1,5W heis spot er tilgjengelig i en varm hvit fargetone (2700K). Denne fargetonen skaper en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å nyte det varme lyset og skape en koselig stemning. Produktet har følgende dimensjoner: 22 x Ø52 mm, med en hul størrelse på 42 mm. Det er viktig å merke seg at 1,5W heis spot har en IP20-klassifisering, noe som betyr at det ikke er vanntett og derfor bør brukes innendørs.

1,5W heis spot er utstyrt med en integrert lyskilde, noe som betyr at man ikke trenger å kjøpe eller erstatte lyspærer separat. Dette gjør installasjonen enkel og praktisk. Med dette produktet kan man være sikker på å få et energieffektivt og høykvalitets lys som vil vare lenge.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

214,00 kr inkl. mva.

192,60 kr  ved kjøp av 10+

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarNei
Lysstyrke110 lumens
Spredning25 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1.5w
Erstatt15w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelDownlight
Høyde22 mm.
Diameter52 mm.
Hullstørrelse42 mm.
MaterialeAluminium