Restsalg: LEDlife ZOLO pendellampe
6W, Cree LED, hvit/sølv, m. 1,2m kabel

Lyskilde med et moderne uttrykk i hvit og sølv farg.Denne elegante LEDlife ZOLO pendellampen er ideell for både hjemme- og arbeidsmiljøer. Med en effekt på 6W og behov for tilkobling til 230V forsyning, gir lampen en lysstyrke på 600 lumen og et fokusert lys på 45 grader som sikrer et kontrollert lys. Den ekstra høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 90-95, sikrer et levende og naturlig lys som vakkert og sprudlende viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for selv de mest krevende situasjoner. I tillegg er lampen dimbar, slik at du kan justere lysstyrken etter dine behov.


Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang levetid.


Lampen kommer i en varm hvit (3000K) fargetone, som gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Med dimensjoner på 200 x Ø53 mm og en integrert lyskilde, er denne pendellampen enkel å montere og passer perfekt som en elegant og moderne tilføyelse til ethvert interiør.


Med sin høye lyskvalitet og lang levetid, er LEDlife ZOLO pendellampen et utmerket valg for de som ønsker å investere i en pålitelig og holdbar belysningsløsning som vil gi et levende og naturlig lys i mange år fremover.

Mer informasjon

-40%

618,00 kr inkl. mva.

370,80 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarJa
Lysstyrke600 lumens
Spredning45 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Dimensjoner
Høyde200 mm.
Diameter53 mm.