Lifud 14W dimbar LED driver
Triac faseavsnittdimmer, 200-350 mA, 25-40V

200mA, 25-42V
250mA, 25-42V
300mA, 25-42V
350mA, 25-40V
Produktbeskrivelse:

Lifud 14W dimbar LED driver er en pålitelig og innovativ løsning for belysningssystemer som krever en jevn og pålitelig strømforsyning. Den er spesielt egnet for bruk i forskjellige applikasjoner som foto- og videoopptak, og er også ideell for dyre- og lysfølsomme mennesker som er følsomme for flimmer. Med sin dimbare funksjon gir den muligheten til å justere lysstyrken etter behov.

Viktige data:

  • Effekt: 14W
  • Forsyningsspenning: 230V
  • Dimbar: Ja
  • Produsentgaranti: 5 år
  • Flicker-free / flimrerfri: Ja
  • Passer for dyr og mennesker som er følsomme for flimmer
  • Dimensjoner: 97 x 31 x 46 mm

Lifud 14W dimbar LED driver er resultatet av avansert teknologi og høy kvalitetssikring. Med sitt kompakte design kan den enkelt installeres i enhver lysarmatur. Den gir en jevn og stabil strømforsyning, og sikrer dermed at LED-lyskildene fungerer optimalt og har lang levetid.

Denne dimbare LED-driveren er ideell for bruk i ulike lysdesignprosjekter og gir brukeren muligheten til å skape ønsket stemning og atmosfære. Ved å enkelt justere lysstyrken på belysningssystemet kan man skape alt fra en koselig og intim atmosfære til en mer energisk og funksjonell belysning.

Med sin flicker-free teknologi eliminerer denne LED-driveren flimmer som kan være skadelig for helsen og forårsake ubehag. Den er derfor spesielt egnet for områder der det er behov for stabilt og flimmerfritt lys, som for eksempel i fotostudier, filmsett og i rom der det oppholder seg dyr og mennesker med sensitivitet for flimmer.

Lifud 14W dimbar LED driver er en pålitelig og kvalitetsikker løsning for alle belysningsbehov. Med sin dimbare funksjon, robuste design og lange levetid er den et pålitelig valg for både profesjonelle og private belysningsløsninger.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

147,00 kr inkl. mva.

  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
DimbarJa
Forbruk og spenning
Forbruk14w
Spenning230V
Spenningsintervall25 - 40V
Dimensjoner
Høyde31 mm.
Bredde97 mm.
Dybde46 mm.
MaterialeABS Plast