V-Tac 50W LED gatelys
Samsung LED chip, IP65

Til belysning av bygninger, parker, veje, gater, lekeplasser, lysløyper, parkeringsplass, oppkjørselen, gården, privat vei, hoppbakker eller slalombakker.

Passer ikke til vinkel brakett.V-Tac 50W LED gatelys er et kraftig og pålitelig produkt som gir deg en lysstyrke på hele 5000 lumen. Med en høy lysspredning på 110 grader, vil lyset jevnt fordeles og gi deg den optimale belysningen du trenger. Lyskvaliteten på dette produktet er av høyeste kvalitet, med en RA-verdi på 80-85 som sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette gjør at lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov.


Med Samsung LED chip og 3 års produsent garanti, kan du være trygg på at produktet er av høy kvalitet og vil gi deg lang og sikker drift opp til 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang leve tid.


Du kan velge mellom 2 forskjellige fargetoner: Nøytral hvit og Kald hvit (6400K). Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige. Kald hvit gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Denne fargen brukes sjelden i Skandinavia, men er populær til lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.


Produktet har dimensjoner på 396 x 170 x 88 mm og en hul størrelse på 68 mm. Det er også IP65-sertifisert, som betyr at det kan brukes utendørs og tåler vannsprut og regn. Det er også integrert med lyskilde, noe som gjør at du ikke trenger å kjøpe separat lyskilde.


V-Tac 50W LED gatelys er et utmerket valg for alle som trenger en pålitelig og kraftig belysning. Med høy kvalitet og lang levetid, vil dette produktet gi deg optimal belysning i lang tid fremover.


Dokumenter og attester:
- Ies
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

971,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Kald hvit lysfarge6400K
DimbarNei
Lysstyrke5000 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk50w
SpenningsintervallAC:85-265V, 50/60Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde170 mm.
Bredde396 mm.
Dybde88 mm.
Hullstørrelse68 mm.
MaterialeAluminium