HiluX S7
V.2, RA92, Dimbar, G9

5714255003536

Hilux S7 er en fantastisk lyskilde som skaper en hyggelig og varm atmosfære med sin pene hvite farge på 2700k. Lyset har en imponerende fargegjengivelse av mer enn Ra> 92, noe som betyr at det er i stand til å reprodusere fargene på rommet riktig. Det er viktig å skape riktig stemning og atmosfære i et rom.

Den dimbare S7 fra dansk Hilux er designet med en G9 -stikkontakt, noe som gjør den kompatibel med de fleste armaturer som bruker denne typen stikkontakt. Dette betyr at du kan erstatte dine eksisterende lyskilder med S7 og nyte kvalitetslysene uten å måtte erstatte hele inventar.

Som et ekstra kvalitetsstempel overholder S7 også dansk standard IEEE-1789-2015 for flimmerfrie LED-lyskilder. Dette betyr at du kan være sikker på at lyset fra S7 er stabilt og behagelig for øynene, noe som er spesielt viktig hvis du bruker lys i lengre perioder eller i områder med hyppige lysforandringer.

Så med Hilux S7 får du ikke bare et vakkert lys, men også en pålitelig og kvalitetslys kilde som vil utgjøre en forskjell i hjemmet eller arbeidsplassen din. Det er viktig å velge riktig belysning da lys spiller en viktig rolle i hverdagen vår. Det kan påvirke humøret, produktiviteten og til og med vår generelle velvære. Med S7 kan du være sikker på å skape riktig atmosfære og lysforhold i hjemmet eller arbeidsområdet ditt.

Så hvis du er ute etter en pålitelig, dimbar og flimmer -gratis LED -lyskilde med en imponerende fargegjengivelse, er Hilux S7 det åpenbare valget for deg. Ta kontroll over belysningen og skap riktig stemning med S7, som kombinerer kvalitet, funksjonalitet og enkelhet i ett produkt. Det er ingen tvil om at S7 fra Hilux er et skritt fremover i produksjonen av LED -lyskilder, og det vil helt sikkert gi deg glede i mange år fremover.



Produktbeskrivelse:

HiluX S7, V.2, RA92, Dimbar, G9 er en 5W LED-pære med G9 fatning som må kobles til en 230V strømkilde. Pæren har en lysstyrke på 450 lumen med en høy lysspredning på 360 grader, noe som gir en jevn fordeling av lyset i rommet.

Lyskvaliteten er ekstra høy med en RA-verdi på 90-95, noe som sikrer et levende og naturlig lys som vakkert og sprudlende viser alle farger. Dette gjør pæren egnet selv for de mest krevende situasjoner der fargegjengivelse er viktig.

Pæren er også dimbar, slik at du kan justere lysstyrken etter behov og skape riktig atmosfære i rommet. Med dimensjoner på 55 x Ø18.5 mm passer pæren perfekt i mindre lamper eller spotlights.

Det er viktig å merke seg at denne LED-pæren har en IP20-klassifisering og er derfor ikke vannbestandig, så den bør kun brukes innendørs.

Med HiluX S7, V.2, RA92, Dimbar, G9 får du både god energieffektivitet, høy lyskvalitet og muligheten til å justere belysningen etter behov. Denne pæren er et flott valg for enhver som ønsker å skape et lyst og behagelig miljø i hjemmet eller på kontoret.

Mer informasjon

160,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarJa
Lysstyrke450 lumens
Spredning360 grader
RA>= 93
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 230V, 50/60Hz
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
SokkelG9
Dybde55 mm.
Diameter18.5 mm.