LEDlife 4W pære
Dimbar, 230V, G9LEDlife 4W pære, Dimbar, 230V, G9

Dette produktet er en LED-pære med en effekt på 4W og en G9 fatning. Den må kobles til en 230V strømforsyning for å fungere. Pæren har en lysstyrke på 410 lumen, og det unike med denne modellen er at den har en høy lysspredning på hele 360 grader. Dette gir en jevn fordeling av lyset og sikrer god belysning i rommet.

Et annet positivt trekk med denne LED-pæren er den høye lyskvaliteten. Med en RA-verdi på 80-85 kan du være trygg på at lyset viser alle farger på en vakker og genuin måte. Denne lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, enten det er for hjemmebruk eller i kommersielle områder.

En av de store fordelene med denne LED-pæren er at den er dimbar. Dette betyr at du kan justere lysstyrken etter dine behov og preferanser. Enten du ønsker en mer dempet belysning for avslapning eller kraftigere lys for aktiviteter, kan du enkelt justere pæren for å oppnå ønsket atmosfære.

Pæren er tilgjengelig i fargetonen varm hvit (3000K). Den varme fargetonen bidrar til å skape en behagelig og avslappende atmosfære. Dette varme lyset er perfekt for å skape en koselig stemning i rommet, enten det er i stuen, soverommet eller på kontoret.

Med hensyn til størrelse har denne LED-pæren dimensjonene 50 x Ø16 mm. Dette gjør den kompakt og enkel å plassere i forskjellige lamper og armaturer. Du vil ikke ha problemer med å finne en passende plassering for denne pæren.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

56,00 kr inkl. mva.

50,40 kr  ved kjøp av 10+

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke410 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelG9
Høyde50 mm.
Diameter16 mm.