V-Tac 15W/m LED strip
Samsung LED chip, 10m, IP20, 24V, 240 LED per. meter

Samsung LED chips.
 10 meters rull.
Kan kortes ned for hver 5 cm. 

Bredde: 10 mm.

Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater.

Benytter 24V (transformator må kjøpes i tillegg).
LED-strippen kan dempes (demper må kjøpes i tillegg).Dette produktet er en V-Tac 15W/m LED- stripe med Samsung LED-chip, med en lengde på 10 meter og en spenning på 24V. Den har en tetthet på 240 LED-lys per meter og har en beskyttelsesgrad på IP20, noe som betyr at den ikke er vannbestandig.

Dette LED-stripen er spesielt utviklet for å gi kraftig belysning på 15W per meter. Den har en lysstyrke på 1600 lumen per meter, som gir en jevn fordeling av lyset. Den har også en bred lysspredning på 120 grader, slik at lyset når ut til et større område.

Lyskvaliteten til denne LED-stripen er også av høy kvalitet, med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset er naturlig og viser alle farger på en vakker og genuin måte. Med denne lyskvaliteten passer LED-stripen de aller fleste behov.

En av fordelene med denne LED-stripen er at den kan dimmes, slik at du kan justere lysstyrken etter behov. Dette gir deg fleksibilitet til å skape riktig atmosfære eller arbeidsmiljø.

Denne LED-stripen er også utstyrt med Samsung LED-chip, som er kjent for sin pålitelighet og holdbarhet. Produsenten gir en 5 års garanti på dette produktet, noe som sikrer deg trygghet og kvalitet.

Velg mellom to forskjellige fargetoner for lyset: varm hvit (3000K) eller nøytral hvit (4000K).

Varm hvit fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape en koselig stemning. Dette lyset bidrar til å skape en varm og innbydende atmosfære.

Nøytral hvit fargetone gir et perfekt og effektivt arbeidsmiljø. Lyset har ingen blå eller gule toner, slik at alt som belyses ser naturlig ut. Dette er ideelt for arbeidssoner der nøyaktig lyskvalitet er viktig.


Husk tilleggskjøp:
- 156W strømforsyning til LED strips - 24V DC, 6,5A, IP44 baderom

Populære tilleggskjøp:
- Trådløs dimmer med fjernkontroll - RF trådløs, minnefunksjon, 12V/24V (96W / 192W)

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

1 294,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral

Sendes innen 9-11 dager


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarJa
Lysstyrke1600 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk15w
Spenningsintervall24V
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
SokkelLED Stripe