LEDlife 11W/m sidelys LED strip
5m, IP65, 24V, 120 LED per meter

5 meter 24V IP65 LED stripe med sidelys
LED stripe hvor diodene er plassert slik at de lyser horisontalt.
Kan med fordel bruke til f eks effektbelysning av glassmontrer til utstillling, under hyller eller til skilt.
LED stripen kan også brukes til indirekte lyseffekter hvor vanlige LED striper ikke vil ha samme effekt.LEDlife 11W/m sidelys LED strip, 5m, IP65, 24V, 120 LED per meter

Data om produktet: Effekt: 11W. Må kobles til 24V forsyning.

LEDlife 11W/m sidelys LED strip er en kraftig og allsidig lysløsning. Med en lysstyrke på 800 lumen og en høy lysspredning på 120 grader, gir denne LED-stripen en jevn fordeling av lyset. Dette sikrer en jevn belysning og reduserer skygger og ujevnheter.

En viktig faktor for lyskvaliteten er RA-verdien, og LEDlife 11W/m sidelys LED strip har en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset viser alle farger på en vakker og genuin måte, og sikrer et naturlig lys. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de fleste behov, enten det er for hjemmebruk, kontorer eller butikker.

LEDlife 11W/m sidelys LED strip kan også dimmes etter behov. Dette gjør det mulig å justere lysstyrken etter preferanser eller oppgaver.

Fargetone på lyset: Du kan velge mellom 2 fargetoner for LEDlife 11W/m sidelys LED strip: varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4500K).

Varm fargetone: Gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Denne fargetonen er ideell for rom som stuer, soverom og spisestuer.

Nøytral fargetone: Gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige. Dette gjør fargetonen egnet for kontorer, verksteder og andre arbeidsområder.

LEDlife 11W/m sidelys LED strip har en IP65 klassifisering, noe som gjør den egnet for utendørs bruk. Den tåler vannsprut og regn, og kan derfor installeres i hager, på terrasser eller andre utendørsområder som trenger belysning.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

1 107,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4500K
DimbarJa
Lysstyrke800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk11w
Spenning24V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner